İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.10.2022

30 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Union Berlin – Mönchengladbach: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İddaa fikstüründe 30 Ekim Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, lider Union Berlin ile 10. sıradaki Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’nın 11. haftasını mağlubiyetle kapatmasına rağmen, liderlik koltuğundaki yerini koruyan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5. haftayı galibiyetle kapattı. Dortmund karşısında aldığı harika Bundesliga galibiyetinin ardından, ligin zayıf halkalarından Bochum’a kaybeden ev sahibi, 23 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Braga’yı mağlup etmeyi başaran Urs Fischer’in öğrencileri, puanını 9’a yükseltti. Avrupa sahnesinde 3’te 3 yaparak yükselişe geçen Union Berlin, son haftaya girilirken 9 puanla 2. sırada yer alıyor. Gruptan çıkmak adına büyük bir avantaj elde eden ve lige moralli dönen Union Berlin, Gladbach karşısında liderlik koltuğunu korumak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 11. haftası sahasında Frankfurt’u konuk eden Mönchengladbach, maça kötü bir başlangıç yaptı. İlk 45 dakikayı 3-0 geride kapatan konuk ekibe ikinci yarıda Marcus Thuram’ın tek golü yeterli olmadı. 2-2’lik Wolfsburg beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden Gladbach, ilk 11 haftadan henüz üst üste galibiyet çıkaramadı. İstikrardan uzak kalan ve Daniel Farke’nin öğrencileri, 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, Avrupa’dan yorgun dönen Union Berlin karşısında toparlanmak istiyor. Kalesinde 17 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise 19 gol gönderdi. Gladbach bu sezon bol gollü mücadelelere imza attı. Avrupa,’dan yorgun dönen Union Berlin, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu korumak istiyor. Gladbach ise puan kayıplarına çare arıyor. Zorlu mücadelede iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Schalke 04 – Freiburg: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.93 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın son sırasında yer alan Schalke 04 ve zirve takipçilerinden Freiburg karşı karşıya geliyor. 30 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet çıkarabilen Schalke 04, geri döndüğü Bundesliga sahnesinde en zayıf halka olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta göreve Thomas Reis’i getiren ve kötü gidişata çare arayan ev sahibi, yeni hocasıyla Hertha Berlin’e 2-1’lik skorla kaybederken, üst üste 5. mağlubiyetini aldı. 11 haftanın 10’unda puan kaybeden Schalke 04, kalesinde tam 26 gole engel olmayı başaramazken, rakip fillere ise sadece 11 gol gönderebildi. Teknik adam değişikliği de kötü gidişata çare olamazken, ev sahibi Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanıyor. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, lider olarak Son 16 biletini garantiledi. İlk 4 haftanın tamamında kazanan Freiburg’a, geçtiğimiz hafta Olympiakos karşısında 1-1’lik beraberlik yeterli oldu. Avrupa’ya damga vuran konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte puanını 21’e yükselten Freiburg, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Sadece Bayern Münih ve Dortmund karşısında mağlup olan konuk ekip, tarihi bir sezon geçiriyor. Avrupa dönüşü Schalke 04 deplasmanına konuk olacak olan Freiburg, galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde gözünü liderlik koltuğuna diken Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı Son 16 biletinin ardından hataya yer vermeyecek ve Schalke 04 deplasmanında galibiyetlerine devam edecektir.

Köln – Hoffenheim: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.47 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 12. hafta heyecanı 30 Ekim Pazar günü devam ederken, Köln ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak. İki kulvarda birden mücadele eden Köln, bu sezon istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyarken, Konferans Ligi’nde liderlik umutlarını son haftaya taşımayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise 11 hafta sona erdiğinde 11. sırada yer aldı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, Slovacko deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte 5 maç sonunda puanını 7’ye yükseltirken, lider Partizan FK’nın 1 puan gerisinde son haftaya girecek. Almanya Bundesliga’da ise haftayı 5-0’lık Mainz 05 hezimetiyle noktalayan Köln, sezonun en ağır darbesini aldı. Hezimetin ardından Konferans Ligi’nde kazanarak güven tazeleyen ev sahibi, Hoffenheim karşısında kazanarak ligde de yükselişe geçmek istiyor. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakırken, 17 puanla 8. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih engeline takılan konuk ekip, 2-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Hoffenheim, ilk haftalardaki etkisinden uzak kaldı. Bu süreçte sadece ligin en zayıf halkası Schalke 04’ü iç sahada mağlup etmeyi başarabilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 12 gole 17 golle karşılık verdi. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, lige yorgun dönen Köln karşısında galibiyet arayacak. Son haftalarda düşüşe geçen ve üst sıralardan uzaklaşan Köln ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Yükselişe geçerek üst sıraları yakalamak isteyen iki takımın, bu hafta puan kaybetse dahi 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

intobet Bahis Oranı: 4.87