İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.10.2022

İddaa fikstüründe 30 Ekim Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Empoli – Atalanta: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 30 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Atalanta karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 1-0’lık Monza galibiyetiyle toparlanma sinyalleri veren Empoli, Juventus deplasmanından 4-0’lık hezimetle döndü. Kötü bir haftayı geride bırakan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 2 haftada 1 kez gol bulmayı başarırken, hücum hattında etkisiz kaldı. Ligin yeni temsilcisi Monza karşısında, rakip 10 kişi kaldıktan sonra etkili olmayı başarabilen Empoli, 2 hafta önce 1-0’lık skorla galip geldi. Juventus karşısında ise yeniden düşüşe geçen ev sahibi, son 4 haftada sadece 1 kez kazanabildi. 11 puanla 12. sıraya kadar gerileyen Empoli’nin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 5’e indi. Ev sahibi bu hafta sahasında ligin en formda takımlarından Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı. Kalesinde ise geçen haftaya kadar sadece 6 gole izin veren Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Geçtiğimiz hafta sahasında ezeli rakibi Lazio’yu konuk eden Atalanta, sezonun ilk mağlubiyetini 2-0’lık skorla aldı. En iyi savunma performansını Lazio’ya kaptıran ve liderin 5 puan gerisine düşen Atalanta, yeniden yükselişe geçmek istiyor. İlk 10 haftaya damga vuran Atalanta’nın kısa süre içerisinde toparlanacağını düşünüyorum. Zirve takibindeki konuk ekip, Empoli deplasmanında gözünü 3 puana dikti. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Atalanta, sezonun ilk mağlubiyetini Lazio derbisinde aldı. Hatasını telafi etmek isteyen Atalanta, Empoli deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır.

Torino – Milan: MS 2, 1.85 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Torino ile Milan, 30 Ekim Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nin 12. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanında Ola Aina ve Pietro Pellegri’nin golleriyle galibiyete uzanan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde tam 4 hafta sonra galip geldi. Son 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Udinese karşısında kritik bir galibiyete imza atan Ivan Juric’in öğrencileri, son 2 haftadan 4 puan topladı. İlk 11 haftadan ise 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başaran Torino, ligin orta sırasına demir attı. 10. sırada kendisine yer bulan Torino, bu hafta son şampiyon Milan’ı sahasında konuk edecek. Ev sahibinde 4 hafta sonra gelen galibiyet moralleri yükseltse de, Milan karşısında işleri çok zor. İtalya Serie A Ligi’nde 11. haftayı 2-1’lik Monza galibiyetiyle kapatan Milan, 4’te 4 yapmayı başarırken, lider Napoli’nin en yakın rakibi olmaya devam etti. 11 haftadan 26 puan toplamayı başaran Stefano Pioli’nin öğrencileri, sadece Napoli derbisinden mağlup ayrılırken, geri kalan 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Son şampiyon ligdeki etkisine tam gaz devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Dinamo Zagreb deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyet, konuk ekibi 2.’liğe taşıdı. Son hafta öncesi Son 16 bileti için büyük bir avantaj sağlarken, iki kulvarda birden alınan galibiyetlerle birlikte, Milan’da moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibin 4’te 4 yaparak sürdüren Milan, hafta içi devler sahnesinde kazanmaya devam etti. İki kulvarda birden etkili olan Milan, galibiyetlerine Torino deplasmanında devam edecektir.

Spezia – Fiorentina: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 30 Ekim Pazar günü 12. hafta heyecanı devam ederken, Spezia sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanından eli boş dönen Spezia, 1-0’lık mağlubiyetle birlikte son 4 haftanın zayıf halkaları arasında yer aldı. 4 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabilen ev sahibi, Cremonese ile berabere kalırken, Lazio, Monza ve Salernitana karşısında ise gol dahi atamadan mağlup oldu. 12 hafta sonunda kalesinde tam 20 gole engel olamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, sadece 9 gol buldu. Ligin en zayıf hücum ve savunma performanslarından birini sergileyen Spezia, düşme hattından 3 puan uzaklıkta Fiorentina karşısına çıkacak. Ev sahibi 12 haftalık performansıyla güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Fiorentina, teselliyi UEFA Konferans Ligi’nde buldu. İtalya Serie A Ligi’nde 4 maçtır kazanamayan, 12 haftanın ise 10’unda puan kaybeden Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Konferans Ligi’nde ise 3 haftadır kazanıyor. Liderlik koltuğunun ortağı olmayı başaran Fiorentina, son hafta zirve için Başakşehir ile çekişecek. Bu hafta kendisi gibi zor günler geçiren Spezia karşısına çıkacak olan konuk ekip, 13. hafta öncesi lige moralli dönüyor. Fiorentina’da hedef 3 puan. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Spezia ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımında, karşılıklı gollerle haftayı noktalayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.64

intobet Bahis Oranı: 7.15