Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Clermont Bahis Tahmini 30.10.2022

Fransa Ligue 1‘in 13. haftasında, Nantes ile Clermont karşı karşıya gelecek. 30 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan müsabaka, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Betraod, Nantes galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.70, Clermont galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.86, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Nantes Cephesinde Moraller Yerinde

Nantes cephesinde iki kulvarda birden son maçlarda sergilenen performanslar toparlanma sinyalleri verdi. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de kötü gidişata 4-1’lik Brest galibiyetiyle son vermeyi başarırken, geçtiğimiz hafta Nice deplasmanında 9 kişiyle 1 puan çıkardı. Zorlu mücadelede kaybetmeyen ve yorgun düşen Antoine Kombouare’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi fikstüründe ise Qarabağ’ı iç sahada 2-1 mağlup ederek, gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. İki kulvarda birden etkili olan Nantes, bu sezonki en iyi performanslarını sergiliyor. Ev sahibi Avrupa dönüşü etkisini Clermont karşısında sürdürmek istiyor.

Clermont Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 12. haftası sahasında Brest’i konuk eden Clermont, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz haftaya kadar son 3 haftada Ajaccio ile Auxerre’yi mağlup etmeyi başaran, Monaco deplasmanından ise 1 puanla dönen Clermont, geçtiğimiz hafta kaybettiği 3 puanın ardından 9. sıraya geriledi. İlk 12 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan çıkarmayı başaran Pascal Gastien’in öğrencileri, 12 maçın 10’unda skor üretmeyi başardı. Üst sıra takibine devam eden ve yarışa yeniden dahil olmak için galibiyete ihtiyacı olan Clermont, Avrupa yorgunu Nantes karşısında galibiyet arayacak.

Nantes – Clermont Maç Bilgileri

Nantes – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Alban Lafont ve Abdoul Kader Bamba kart cezalısı. Clermont cephesinde ise Alidu Seidu kart cezalısı. Brandon Baiye, Mehdi Zeffane ve Maxime Gonalons’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

İki takımda yükselişini sürdürmek istiyor. Üst sıralara tırmanmak için galibiyete ihtiyacı olan Nantes ve Clermont, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 90 dakika sonunda 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.