UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Napoli İddaa Tahmini 01.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maçında lider Napoli deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Liverpool ve Napoli arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.77, beraberlik 4.30, Napoli kazanır ise 4.33 olarak açıklanmış. 

Liverpool Beklentilerin Uzağında

Liverpool, bu sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde lider Napoli’nin ardından grupta 2. Sırada yer alıyorlar ama oyun anlamında beklenen seviyenin çok uzağındalar. Premier Lig’de bu sezon ciddi kayıplar yaşayan Liverpool, 12 haftada sadece 4 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettikleri Leeds United’a 2-1 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta 4-1 kaybettikleri Napoli’yi Anfield’da konuk edecekler. Grup liderliği açısından da son derece önemli bir maç. Maç öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Diogo Jota, Luis Diaz ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor.

Napoli Doludizgin

Napoli, bu sezon Avrupa’nın 5 büyük liginde en dikkat çeken takımlardan bir tanesi diyebiliriz. Serie A’da ve Şampiyonlar Ligi’nde yollarına doludizgin devam ediyorlar. Grupta oynadığı 5 maçta da kazanmayı başaran Luciano Spaletti’nin ekibi, liderliğini sürdürüyor. Gruptan çıkmayı garantilediler ve son maçta Liverpool’a konuk olacak. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Liverpool’u 4-0 mağlup etmişlerdi. Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Sassuolo karşısında 4-0 kazanan Napoli, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarttı. Öte yandan 13 resmi maçtır da kazanmayı başarıyorlar. Maç öncesinde Napoli’de Amir Rrahmani’nin sakatlığı devam ediyor.

Liverpool – Napoli Maç Bilgileri

Liverpool – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Joel Matip, Diogo Jota, Luis Diaz ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de Amir Rrahmani’nin sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Victor Osimhen

İddaa Tahmini

İki takımda gruptan çıkmayı garantiledi. Napoli, müthiş bir sezon geçiriyor ve grupta oynadığı 5 maçta da fire vermediler. 15 puan ile lider konumdalar. Liverpool ise geçen sezonu mumla arıyor. Premier Lig’de ciddi kayıplar yaşıyorlar. Grupta oynanan ilk maçı Napoli, 4-1 kazanmayı başarmıştı. Yine gollü bir maç beklentim var. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, gruptan çıkmayı başardı. Anfield’da Napoli’yi 2-0 mağlup ettiler ve grubu 2. sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldiler.