UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen Barcelona Bahis Tahmini 01.11.2022

EXXEN platformundan 1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde, Viktoria Plzen ile Barcelona karşı karşıya gelecek.

intobet, Viktoria Plzen galibiyetine 9.95, beraberliğe 5.91, Barcelona galibiyetine ise 1.31 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.77, KGYOK 2.06 oran kazandırıyor.

Viktoria Plzen’de Umutlar Sona Erdi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 4. haftasında İnter deplasmanına konuk olan Viktoria Plzen, aldığı 4-0’lık mağlubiyetle birlikte, Avrupa’ya veda etti ve rotasını Çek Cumhuriyeti Ligi’ne çevirdi. İlk 5 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Michal Bilek’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 20 golle rakiplerinin arasında averaj takımı olmaktan kurtulamadı. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde ise ilk 13 hafta namağlup bir performansla liderlik koltuğunda oturan ev sahibi, rotasını şampiyonluğa çevirdi. C Grubu’nun son haftasında Barcelona karşısına çıkacak olan Viktoria Plzen, devler sahnesine en azından puanla veda etmek istiyor.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ediyor. C Grubu’nda 5 haftadan 4 puan çıkarabilen Xavi ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı Bayern Münih mağlubiyetiyle devler sahnesine veda etti. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Katalanlar, 5 haftada sadece Viktoria Plzen’i mağlup etmeyi başarabildi. İspanya La Liga’da şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam eden BARÇA etkisin Şampiyonlar Ligi’ne taşıyamadı. Geçtiğimiz hafta Valencia karşısında aldığı 1-0’lık deplasman galibiyetiyle güven tazeleyen konuk ekip, kapanışı devler sahnesinde galibiyetle yapmak istiyor. Avrupa biletini garantileyen Katalanlar, grupta hiçbir hedefi kalmayan Viktori Plzen karşısına çıkacak.

Viktoria Plzen – Barcelona Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viktoria Plzen takımında Jan Sykora ve Jan Kopic’in sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da ise Andreas Christensen, Depay, Sergi Roberto ve Ronald Araujo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Erik Jirka, Vaclav Pilar, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Gerard Pique, Eric Garcia, Jules Kounde, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

İlk maçta Viktoria Plzen engelini rahat bir galibiyetle geçen Barcelona, kapanışı tekrar Plzen galibiyetiyle yapmak istiyor. Katalanlar grubun en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.51

intobet Oranı: H2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona kapanışı galibiyetle yaptı. Konuk ekip deplasmanda 4 golle galibiyete uzanırken, rakibi Plzen’e ise sadece 2 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.