Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bochum İddaa Tahmini 05.11.2022

İddaa fikstüründe 5 Kasım Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Bochum karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da start alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.30, Bochum galibiyetin ise 11.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Devam Dedi

Almanya Bundesliga sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 Turu’na yükseldi. Edin Terzic ve öğrencileri, Bundesliga sahnesinde son 2 hafta Frankfurt ve Stuttgart’ı mağlup etmeyi başarırken, puanını 22’ye çıkardı ve lider ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indirdi. Şampiyonlar Ligi’nde ise haftayı Kopenhag deplasmanından 1-1’lik beraberlikle noktalayan Sarı Siyahlılara tur bileti için 1 puan yeterli oldu. Ev sahibi devler sahnesinde son 3 hafta namağlup bir performans ortaya koydu. Dortmund iki kulvarda birden vites yükseltirken, milli araya kadar hata yapmak istemiyor.

Bochum’da Düşüş Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, kendisini düşme hattının içerisinde buldu. 4 hafta önce teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, son 4 hafta iç sahada kazanırken, deplasmanda ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Thomas Letsch hamlesi konuk ekibi henüz düşme hattından kurtulamazken, Bochum geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Dortmund – Bochum Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Tom Rothe, Guerreiro, Wolf, Meunier, Morey, Dahoud, Jamie Bynoe-Gittens ve Sebastien Haller’in sakatlıkları devam ediyor. Bochum takımında Goralskii Masovic, Heintz, Asano, Grave ve Marko Johansson’nun sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Zorlu bir fikstür geçiren Dortmund, iç sahada galibiyet arayacak. Bochum ise yeni hocasıyla artık yükselişe geçmek istiyor. Mücadelede iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Edin Terzic ve öğrencileri, iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. 3 golle kazanan Dortmund, rakibine ise gol şansı tanımadı.