Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Leipzig İddaa Tahmini 05.11.2022

5 Kasım Cumartesi günü Hoffenheim ile Leipzig kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga‘nın 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Hoffenheim galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.72, Leipzig galibiyetine ise 2.31 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Beraberliğe Razı Geldi

Almanya Bundesliga sahnesinde Bayern Münih engeline takılan Hoffenheim, 2 hafta önce iç sahada aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Köln ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Geriden gelerek beraberliği yakalayan ev sahibi, son 10 dakikada ise 10 kişiyle mücadele etti. Ozan Kabak’ın kırmızı kartı ev sahibine zor anlar yaşatırken, Andre Breitenreiter ve öğrencileri hata yapmadı. Almanya Bundesliga’nın 7. sırasında yer alan Hoffenheim, 12 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Üst sıraları zorlamaya devam eden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde 6. sıradaki Leipzig’i ağırlayacak. 2 haftadır puan kaybeden Hoffenheim, haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Leipzig’de Rose Etkisi

Almanya Bundesliga son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve zirve yarışına dahil olan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son 4 maçını kazanarak, Son 16 Turu’na yükselmeyi başardı. Gruba üst üste mağlubiyetlerle başlayan konuk ekip Marco Rose’nin göreve gelişile birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Shakhtar Donetsk deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen konuk ekip, yorgun ama moralli. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen karşısında gol yemeyen Leipzig, 2 golle galibiyete uzanmıştı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak.

Hoffenheim – Leipzig Maç Bilgileri

Hoffenheim – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Ozan Kabak kart cezalısı. Dabbur ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Leipzig cephesinde ise Benjamin Henrichs kart cezalısı. Werner, Laimer, Gulacsi ve Klostermann’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Marcel Halstenberg, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Xaver Schlager, David Raum, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 haftadır kazanan Leipzig, galibiyetlerine hız kesmeden devam edece ve deplasmanda Hoffenheim’ı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.31

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinden Son 16 biletiyle dönen Leipzig, Almanya Bundesliga’da haftayı Hoffenheim galibiyetiyle noktaladı. Konuk ekip deplasmanda 3 puan adına zorlanmadı.