Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Fulham Bahis Tahmini 05.11.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Manchester City iç sahada, Fulham’ı ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.15, beraberlik 9.10, Fulham kazanır ise 18.50 olarak açıklanmış.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile karşı karşıya gelen Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı ve gruptan namağlup bir şekilde lider olarak çıktı. Rotasyona gittikleri maçta ikinci yarıda buldukları gollerle 3-1 kazanan Manchester City, Premier Lig’de ise zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Leicester City deplasmanında tek golle kazanan Pep Guardiola’nın ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettirdi. Fulham maçı öncesinde Manchester City’de Kalvin Phillip ve Kyle Walker sakat olan isimler.

Fulham Sürpriz Peşinde

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Everton ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiren Marco Silva’nın öğrencileri, son 4 maçında da mağlubiyet yaşamadı. 19 puan toplayan ve 7. Sırada kendine yer bulan Fulham, bu hafta Etihad’da Manchester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Manor Solomon sakat. Boyy Reid ise kart cezalısı.

Manchester City – Fulham Maç Bilgileri

Manchester City – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kalvin Phillip ve Kyle Walker sakat olan isimler. Fulham’da Manor Solomon sakat. Boyy Reid ise kart cezalısı.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Tom Cairney, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Premier Lig’de geçen hafta Haaland’ın yokluğunda Leicester City karşısında tek golle kazandılar. Son 2 maçını kazanan Manchester City, tekrardan çıkışa geçti. Etihad’da bu hafta Fulham karşısında da farklı kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.21

intobet Oranı: H1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, üst üste 3. galibiyetini aldı. Fulham’ı 2-1 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.