LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Valencia İddaa Tahmini 06.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Real Sociedad karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Real Sociedad Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 2.00, beraberlik 3.45, Valencia kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Evinde Kaybetti

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta Anoeta’da konuk ettiği Real Betis karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İkinci yarıda yedikleri gollerle maçı 2-0 kaybettiler. Bu sezon La Liga’da ilk kez üst üste 2 yenilgi alan Imanol’un öğrencileri, bir önceki hafta ise Valladolid deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Son 2 haftayı puansız geçen Real Sociedad, Avrupa Ligi’nde ise gruptan lider olarak çıktı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Bu hafta La Liga’da Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Real Socieadad’da Takefuso Kubo, Umar Sadıq, David Silva ve Mohamed Ali Cho sakat olan isimler.

Valencia’da Puan Kayıpları

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk ettiği Barcelona’ya son dakika golüyle kaybetti. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Gennaro Gattuso’nun ekibi, bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olacak. Son haftalarda düşüşe geçen Yarasalar, kazanmakta ciddi şekilde zorlanıyor. Öte yandan savunma problemleri de devam ediyor. Bu hafta konuk olacakları Real Sociedad karşısında Valencia’da Ilaix Moriba ve Mouctar Diakhaby, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Real Sociedad – Valencia Maç Bilgileri

Real Sociedad – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Socieadad’da Takefuso Kubo, Umar Sadıq, David Silva ve Mohamed Ali Cho sakat olan isimler. Valencia’da Ilaix Moriba ve Mouctar Diakhaby, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi. Valencia son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Real Sociedad’da son 2 haftada mağlubiyet yaşadı ama Anoeta’da bu hafta kazanmalarını bekliyorum. Formsuz Valencia’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…