İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.11.2022

6 Kasım Pazar günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Roma – Lazio: Roma 1.5 ÜST, 1.80 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 6 Kasım Pazar akşamı, Derby Capitolino sahne alacak. İki ezeli rakip Roma ile Lazio’nun karşı karşıya geleceği zorlu derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off biletini cebine koyan Roma, İtalya Serie A Ligi’nde derbi galibiyetine odaklandı. Ludogorets karşıısnda aldığı 3-1’lik iç saha galibiyetiyle gruptan çıkmayı başaran ev sahibi, Avrupa sahnesinde son 3 haftadan 7 puan topladı. UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyon Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Hellas Verona’y deplasmanda 3-1 mağlup etti. İlk 12 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran Roma, 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan Roma, Lazio derbisini kazanarak zirve takibine devam etmek istiyor. Son 2 maçını kazanan Roma’da moraller yüksek. Lazio önce İtalya Serie A Ligi’nde 6 maçlık yenilmezlik serisini, ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 şansını kaybetti. İki kulvarda birden hüsrana uğrayan Sarri ve öğrencilerinde gözler derbi galibiyetine çevrildi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan konuk ekip, Salernitana’ya iç sahada 3-1 kaybetti. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ise Feyenoord deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Lazio, 2.’lik şansını rakibine kaptırırken, yoluna Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı. İki kulvarda birden düşüşe geçen Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdürmek için kazanmak istiyor. Dev derbi öncesi Roma çok formda. Ev sahibi taraftarı önünde konuk edeceği Lazio karşısında skor üretmekte zorlanmayacak ve 90 dakika sonunda 1.5 gol barajını aşacaktır.

Sampdoria – Fiorentina: MS 2, 1.72 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 6 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sampdoria ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında İnter deplasmanına konuk olan Sampdoria, zorlu mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibinde teknik adam etkisi kısa sürerken, küme düşme tehlikesi devam etti. Göreve 2 hafta önce Dejan Stankovic’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk maçında Cremonese’yi mağlup etmeyi başarırken, kısa sürede yeniden düşüşe geçti. Küme düşme hattında yer alan ve ilk 12 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Sampdoria, 12 maçta attığı 6 golle ligin en kötü hücum performansını sergiledi. UEFA Konferans Ligi sahnesinde haftayı Rigas Skola deplasmanında 3-0’lık net bir galibiyetle kapatan Fiorentina, averaj farkıyla liderliği Başakşehir’e kaptırd. Son 4 maçını kazanan konuk ekip, Konferans Ligi’nde iyi bir performans ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Spezia’yı mağlup ederek, 4 hafta sonra galip gelmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 13 puanla 13. sıraya kadar yükseldi. İki kulvarda birden yükselişe geçmeyi başaran Fiorentina, Konferans Ligi dönüşü galibiyetlerine devam etmek istiyor. Formsuz Sampdoria’ya karşı deplasmanda boy gösterecek olan konuk ekip, galibiyetlerine devam etmek istiyor. İki kulvarda birden etkisin arttıran Fiorentina, zor günler geçiren Sampdoria karşısında hataya yer vermeyecek ve 13. haftayı galibiyetle noktalamayı başaracaktır.

Bologna – Torino: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; 6 Kasım Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, Bologna ile Torino karşı karşıya gelecek. Günün ilk maç Türkiye saati ile 14:30’da sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Monza deplasmanına konuk olan Bologna, Marko Arnautovic’in yokluğunda Lewis Ferguson ve Riccardo Orsolini’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Lecce galibiyetinin ardından yükselişine devam eden Bologna, bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyete imza attı. 4 hafta önce göreve Thiago Motta’yı getirdi. Yeni hocasıyla kısa sürede yükselişe geçen ev sahibi, 12 haftadan 13 puan topladı ve 12. sırada yer aldı. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını açmaya başlayan Bologna, yükselen performans grafiğini bu hafta iç sahada Torino’ya karşı sürdürmek istiyor. Torino geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde harika bir galibiyete imza attı. Ivan Juric’in öğrencileri, son şampiyon karşısında ilk 45 dakikayı 2-0’lık üstünlükle geçirirken, 90 dakika sonunda 2-1’lik galibiyete uzandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren goller Djidji ve Miranchuk’tan geldi. Deplasmanda alınan Udinese galibiyetinin ardından yükselişini sürdüren Torino, son 2 haftada ligin iddialı takımlarını mağlup etmeyi başardı. 12 haftadan 17 puan toplamayı başaran konuk ekip, 9. sıraya kadar yükseldi. Üst sıra takibini sürdüren Torino, galibiyetlerine Bologna deplasmanında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yükselişteki takımları Bologna ve Torino kozlarını paylaşacak. Yükselişlerini sürdürmek isteyen iki takımında bu zorlu mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.07

Bets10 Bahis Oranı: 39.2