Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Udinese Bahis Tahmini 08.11.2022

S Sport Plus ekranlarından 8 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Spezia ile Udinese karşı karşıya gelecek.

Alberto Picco Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Spezia galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.70, Udinese galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda.

Spezia Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Milan deplasmanından eli boş dönen Spezia, galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı ve küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Luca Gotti yönetiminde 13 haftadan sadece 2 kez galip ayrılabilen ev sahibi, geri kalan 11 haftadan ise sadece 3 puan çıkarabildi. 9 puanla Serie A Ligi’nde yoluna devam eden Spezia, düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta. Son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 3 haftada sırasıyla Salernitana, Fiorentina ve Milan’a kaybetti. Ligde zor günler geçiren Spezia, puan kayıplarına Udinese karşısında son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, kalesinde gördüğü 24 gole, savunma hattında güven vermeyi başaramadı.

Udinese 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi sahasında konuk eden Udinese, devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda Beto’nun golüyle skor eşitledi ve haftayı iç sahada 1 puanla noktaladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçiren Udinese, 13 hafta sonunda ise sadece 2 kez mağlup oldu. Milan ve Torino dışında hiçbir rakibine 3 puan şansı vermeyen Andrea Sottil’in öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte, puan kayıplarına devam etti. 23 puanla 8. sıraya gerileyen Udinese, bu hafta deplasmanda kazanarak, yeniden üst sıra savaşına dahil olmak istiyor.

Spezia – Udinese Maç Bilgileri

Spezia – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da bu hafta Simone Bastoni ve Viktor Kovalenko’nun sakatlıkları devam ediyor. Udinese cephesinde Adam Masina ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden takımlarından birisi olan Udinese, puan kayıplarına bu hafta düşme hattının hemen üzerinde yer alan Spezia karşısında son vermeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine üstünlük kurmay başaramadı. Udinese deplasmanda 1 puanla yetinerek, bizleri yanılttı.