İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.11.2022

İtalya Serie A Ligi 14. hafta kapsamında sahne alacak mücadeleleri kupon haline getirdik. 9 Kasım Çarşamba gününde kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Roma: MS 2, 1.85 (iddaa) – 2.12 (intobet) ; Sassuolo evinde Roma’y konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında sahne alacak mücadele, 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Sassuolo son haftalarda düşüşe geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 15 puanla 13. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Torino ve Salernitana karşısında kalesini gole kapatarak 2’de 2 yapmayı başarırken, son 5 haftanın 4’ünde mağlup oldu. 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başaramayan Sassuolo, İnter, Atalanta, Napoli ve Empoli karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, tek galibiyetini ise Hellas Verona’ya karşı iç sahada aldı. Düşme hattındaki rakibi dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Sassuolo, bu hafta sahasında Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında Lazio derbisine çıkan Roma, Avrupa yorgunu döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde sezonun 4. mağlubiyetini aldı. İç sahada ezeli rakibine 1-0 kaybeden Jose Mourinho ve öğrencilerinde derbi kabusu devam ediyor. Son 3 haftada Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başaran Roma, Napoli ve Lazio derbilerinden ise eli boş döndü. Liderin 10 puan gerisine düşen konuk ekip, Udinese, Atalanta, Napoli ve Lazio dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Alt sıralardaki rakiplerine bariz bir üstünlük kuran Roma, bu hafta Sassuolo deplasmanında teselli galibiyeti arayacak. Konuk ekibin zirve yarışında kalmak için tekrar galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı derbi mağlubiyetiyle kapatan Roma, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Jose Mourinho ve öğrencileri, Sassuolo deplasmanında kazanarak, zirve takibini sürdürecektir.

Lecce – Atalanta: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 14. hafta heyecanı yaşanırken, 9 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak mücadelede Lecce ile Atalanta karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:30. Marco Baroni ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır maç kazanamıyor. İlk 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, Salernitana galibiyetiyle birlikte sezonun ilk galibiyetini alırken, son 6 haftadan bir kez daha galibiyet çıkaramadı. İlk 12 haftadan 1 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet 9 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, küme düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Lecce, zor günler geçirmeye devam ediyor. Sahasında zirve mücadelesi veren Atalanta’yı konuk edecek olan Lecce, güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak. Atalanta iç sahada lidere kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 10 haftalık namağlup serinin ardından, Lazio ve Napoli derbilerini kaybetti. Son 3 haftada sadece Empoli’yi mağlup edebilen Atalanta, Lazio ve Napoli derbilerinden aldığı mağlubiyetlerle liderin 8 puan gerisine düştü. 4. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, derbi mağlubiyetini Lecce deplasmanında telafi etmek istiyor. Kalesinde 10 gole izin veren Atalanta, hala ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiliyor. Dünya Kupası öncesinde zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen konuk ekip, Lecce deplasmanında galibiyet arayacak. Geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye kaybederek zirve yarışında geriye düşen Atalanta, iç sahada yaptığı hatayı Lecce deplasmanında telafi edecek ve haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İnter – Bologna: H1, 1.63 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; İnter sahasında Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 144. hafta mücadelesi, 9 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İnter cephesinde derbi mağlubiyeti moralleri bozdu. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 6. haftasında lider Bayern Münih’e deplasmanda 2-0 kaybeden Simone Inzaghi’nin öğrencileri, mağlubiyete rağmen gruptan çıkmayı başardı. Serie A Ligi’ne Son 16 biletiyle moralli dönen ev sahibi, ezeli rakibi Juventus karşısına 4 maçlık galibiyet serisiyle çıkarken, İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra mağlup oldu. 2-0’lık mağlubiyet ev sahibini zirvenin 11 puan gerisine düşürdü. 7. sıraya kadar gerileyen İnter, Şampiyonlar Ligi’nde verilen aranın ardından, rotasın Serie A Ligi’ne çevirdi. İnzaghi ve öğrencileri bu hafta kazanarak, zirve ile puan farkını azaltmak istiyor. Bologna cephesinde teknik adam hamlesi meyvelerini veriyor. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren ve maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, göreve Thiago Motta’yı getirdi. Yeni hocasıyla ilk haftalarda puan kayıplarına devam eden Bologna, lider Napoli karşısında aldığı mağlubiyetin ardından toparlanma sinyalleri verirken, son 3 haftada Monza, Lecce ve Torino’yu mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Torino karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan ve 12. sıraya kadar yükselen konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını açmaya devam ediyor. İlk 10 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen BOlonga, son 3 haftanın tamamında kazandı. Rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren İnter, geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanında aldığı derbi mağlubiyetini unutturmak istiyor. Ev sahibinin Bologna karısında rahat bir galibiyetle güven tazeleyeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

intobet Bahis Oranı: 7.37