İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.11.2022

10 Kasım Perşembe günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan mücadeleleri kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Hellas Verona – Juventus: MS 2, 1.48 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Kasım Perşembe günü yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Juventus karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. 4 hafta önce göreve Salvatore Bocchetti’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam etti. Son 8 haftanın tamamında mağlup olan Hellas Verona, Salvatore Bocchetti yönetiminde ise 4 haftadır kaybediyor. 13 hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 10 mağlubiyetle 5 puan toplamayı başarabilen Hellas Verona, ligin en alt sırasına kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta Monza’ya deplasmanda 2-0 kaybeden Hellas Verona, en alt sırada yer alıyor. Bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek olan Hellsa Verona, sürpriz gir galibiyetle kabusa son vermek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Juventus, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Yoluna UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda devam edecek olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanıyor. Torino, Empoli ve Lecce karşısında gol yemeden kazanan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta derbide İnter’e gol şansı tanımadı ve 2-0’lık galibiyetle yoluna devam etti. 4 haftadır kalesinde gole geçit vermeyen Juventus, 4 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lider ile puan farkını 13’e kadar indirmeyi başaran Juventus, 5. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olacak olan JUVE, galibiyetlerine ligin en zayıf halkası karşsında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde vites yükselten Juventus, bu hafta galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve Hellas Verona karşısında kazanarak, üst üste 5. galibiyetini alacaktır.

Lazio – Monza: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 10 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Monza karşı karşıya gelecek. Lazio zirve takibini derbi galibiyetiyle sürdürdü. Sarri ve öğrencileri, 13 haftadan 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başardı. Zirvenin 11 puan gerisinde, 3. sırada yer alan Lazio, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden 3 puanla çıkmayı başardı ve iç sahada alınan Salernitana mağlubiyetini unutturmayı başardı. 6 haftalık yenilmezlik serisinin ardından büyük bir şok yaşayan Sarri’nin öğrencileri, dev derbide deplasman dezavantajına rağmen galip gelmeyi başardı. Kritik bir galibiyetle zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam eden Lazio, bu hafta Monza karşısına çıkacak. Ev sahibi hafta içi mesaisinde galibiyetlerine ve zirve takibine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Monza, tarihinde ilk kez mücadele ettiği bu zorlu ligde ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen konuk ekip, Raffaele Palladino yönetiminde son 7 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Hellas Verona engelini iç sahada 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Monza, 3 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte toparlanmayı başardı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya çıkarmayı başaran konuk ekip, uzun süre sonra ligde rahat bir nefes almayı başardı. Konuk ekibin puan farkını açmak için Lazio deplasmanında 3 puana ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçen Lazio, geçtiğimiz hafta aldığı harika derbi galibiyetiyle güven tazeledi. Lazio iç saha avantajıyla Monza karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 2.10

Bets10 Bahis Oranı: 16.5