Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Cremonese Bahis Tahmini 11.11.2022

S Sport Plus ekranlarından 11 Kasım Cuma akşam Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Empoli ile Cremonese kozlarını paylaşacak.

intobet, Empoli galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.55, Cremonese galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandrııyor.

Empoli Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, Paolo Zanetti yönetiminde 14. sıraya kadar geriledi. Alt sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramayan ev sahibi, son 4 haftanın 3’ünde mağlup olurken, sadece iç sahada konuk ettiği Sassuolo karşısında galip gelebildi. Juventus, Atalanta ve Napoli gibi güçlü rakipleri karşısında ise farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Empoli, 3 maçta tam 8 gol yerken, bu maçlarda skor dahi üretmeyi başaramadı. Bu hafta düşme hattındaki Cremonese karşısına çıkacak olan ev sahibi, Dünya Kupas arasına düşme hattından uzak bir konumda girmek istiyor.

Cremonese Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Empoli deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde 14 haftayı geride bırakırken, henüz galibiyetle tanışmadı. 14 haftalık fikstürden 7 beraberlik, 7 mağlubiyet alan konuk ekip, Dünya Kupası arasına girilirken, küme düşme hattında yer alan 3 takımdan 1’si oldu. Zor günler geçiren Cremonese cephesinde, üst üste yaşanan puan kayıplarıyla birlikte teknik adam Massimiliano Alvini’nin tahtı sallanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Milan ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 14 haftaya çıkaran konuk ekip, kalesinde tam 24 gole engel olamazken, rakip filelere 11 gol gönderebildi. Cremonese hem savunma hem de hücum performansıyla da sınıfta kaldı.

Empoli – Cremonese Maç Bilgileri

Empoli – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Lorenzo Tonelli, Destro ve Winter’in sakatlıklar devam ediyor. Cremonese’de ise Ionut Radu ve Vlad Chiriches’in sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Nicolas Haas, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Sam Lammers.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçen Empoli, lige yeni yükselen ve ilk 14 haftanın tamamında puan kaybeden Cremonese karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli evinde Nicolo Cambiaghi ve Fabiano Parisi’nin golleriyle 3 puana uzandı. Ev sahibi haftayı rahat bir galibiyetle noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.