Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Nice İddaa Tahmini 11.11.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 15. hafta heyecanı 11 Kasım Cuma akşam başlıyor. Lyon ile Nice‘n karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, Beın Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lyon galibiyetine 1.78, beraberliğe 4.00, Nice galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

Lyon Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Veldorme deplasmanına konuk olan Lyon, Blanc yönetiminde derbiyi kaybetti. Marsilya karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Lyon, maç boyunca ezeli rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorlandı. Montpellier ve Lille galibiyetlerinin ardından yaşanan puan kaybı bir kez daha ev sahibini üst sıralardan uzaklaştırdı. 14 haftalık fikstürden 6 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 20 puan toplayabilen Lyon, 8. sırada yer alıyor. Dünya Kupası için verilecek aranın öncesinde Nice karşısına çıkacak olan Lyon, bir diğer ezeli rakibi karşısında kazanarak, geçtiğimiz hafta yaptığı hatayı unutturmak istiyor.

Nice 5 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Brest’i sahasında konuk eden Nice, 90 dakika boyunca oyunun hakimi olmayı başarırken, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Laborde’nin tek golü konuk ekibe 3 puan getirirken, Lucien Favre ve öğrencileri, birçok gol fırsatını ise cömertçe harcadı. Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başaran konuk ekip, UEFA Konferans Ligi D Grubu’ndan ise lider olarak çıktı. Favre yönetiminde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nice, iki kulvarda birden yükselişe geçti. 9. sıraya kadar yükselen konuk ekip, yenilmezlik serisini ezeli rakibi Lyon karşısında 3 puanla sürdürmek istiyor. Nice’n üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var.

Lyon – Nice Maç Bilgileri

Lyon – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon cephesinde Jerome Boateng ve Jeff Reine-Adelaide’nin sakatlıkları devam ediyor. Nice takımında Marcin Bulka’nın sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Malo Gusto, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Mario Lemina, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıralara yetişmek isteyen Lyon ve Nice karşı karşıya geliyor. Dev maçta kazanan üst sıralara sıkı sık tutunacak. Hata yapmak istemeyen iki takımında bu zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon ve Nice birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. İki ezeli rakipte beklediğimiz gibi mücadelede karşılıklı goller bulmayı başardı.