İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.11.2022

24 Kasım Perşembe günü için 3 mücadeleyi kupon haline getirdik. 2022 Dünya Kupası mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Brezilya – Sırbistan: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 20.22 (Bets10); Brezilya ile Sırbistan, 2022 Dünya Kupası G Grubu’nda karşı karşıya geliyor. 24 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilrsiniz. 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğun en güçlü adayı olarak Brezilya gösteriliyor. Tite ve öğrencileri, elemelerde ortaya koyduğu harika performansla, 2022 Dünya Kupası’nda en büyük favori olduğunu bizlere gösterdi. Daha önce bu zorlu turnuvada 5 kez şampiyonluk kupasını kaldıran Sambacılar, bu kupanın en başarılı takımı. 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu’nda 17 maçlık zorlu fikstürden namağlup çıkmayı başaran Brezilya, 14 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Sambacılar, rakip fileleri 40 kez havalandırırken, kalesinde sadece 4 gole izin verdi. Hem savunma hem hücum hattında etkili olan Brezilya, 2022 Dünya Kupası serüvenine Sırbistan galibiyetiyle başlıyor. Sırbistan harika bir geri dönüşle 2022 Dünya Kupası’nda. Dragan Stojkovic’in öğrencileri, Avrupa Elemeleri A Grubu’nda Portekiz ile birlikte liderlik mücadelesi verirken, ilk 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Liderlik için Portekiz karşısına çıkan Sırbistan, 1-0 geriye düştüğü maçı son 10 dakikada 2-1’e getirmeyi başarırken, kritik galibiyetle adını 2022 Dünya Kupası’na yazdırdı. 14. kez Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Sırbistan, daha önceki en büyük başarısını 4. olarak yakaladı. G Grubu’nda Brezilya ile liderlik mücadelesi vermesi beklenilen Dragan Stojkovic’in öğrencileri, ilk maçta Brezilya karşısına çıkacak. Bu zorlu mücadelede, Sırbistan bir güçlü rakibi karşısında daha sürpriz bir galibiyet almak istiyor. 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğun en güçlü adayı Brezilya ile elemelere damga vuran Sırbistan karşı karşıya geliyor. Dev maçta iki takımında karşılıklı golle bulacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Portekiz – Gana: 2.5 ÜST, 1.89 (iddaa) – 20.22 (Bets10); İddaa fikstüründe 24 Kasım Perşembe günü yer alan 2022 Dünya Kupası H Grubu ilk hafta mücadelesinde, Portekiz’in rakibi Gana. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Fernando Santos ve öğrencileri, Dünya Kupası şansını Play Off Turu’na bırakırken, grupta yaptığı hatayı final maçlarında yapmadı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda son haftaya kadar namağlup lider gelmeyi başaran Portekiz, Sırbistan mağlubiyetiyle birlikte liderliği kaybetti. 1-0 öne geçtiği maçta skoru korumayı başaramayan ekip için, 2022 Dünya Kupası şansı Play Off Turu’na kaldı. Türkiye karşısında zor anlar yaşamasına rağmen, bitiş düdüğüyle birlikte tur atlamayı başaran Portekiz, Kuzey Makedonya karşısında da galip geldi ve adını gruplara yazdırmayı başardı. E Grubu’nda Gana, Uruguay ve Güney Kore ile mücadele edecek olan Portekiz, ilk maçını kazanarak, grupta liderliğin favorisi olduğunu göstermek istiyor. Gana milli takımı, Otto Addo önderliğinde 2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Afrika Elemeleri 2.Tur G Grubu’nu lider tamamlayan Gana, 6 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attı ve Güney Afrika, Etopya ve Zimbabve’yi tur dışına itmeyi başardı. 3. Tur kapsamında ise daha zorlu bir rakiple mücadele eden ekip, Nijerya karşısında gol avantajıyla 2022 Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı. H Grubu’nda Portekiz, Uruguay ve Güney Kore gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Gana, Portekiz karşısında güven vermekten çok uzakta. Bu turnuvaya 5. kez katılmayı başarsalar da, yeterli seviyeye bir türlü ulaşamadılar. İki takımda eleme performanslarıyla galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan Portekiz ile Gana’nın mücadelesinde, bitiş düdüğüyle birlikte 25. gol barajı aşılacaktır.

İsviçre – Kamerun: KGVAR, 1.99 (iddaa) – 2.23 (Bets10); TRT 1 ekranlarından 24 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 13:00’da naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası G Grubu ilk hafta mücadelesinde, İsviçre ile Kamerun karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası G Grubu’nda mücadele edecek olan İsviçre, ilk hafta Kamerun karşısına çıkacak. Kamerun, Brezilya ve Sırbistan ile 3 haftalık zorlu bir fikstürle karşı karşıya olan İsviçre, ilk maçını kazanarak üst tur için avantaj sağlamak istiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nu İtalya’nın üzerinde lider tamamlamayı başaran İsviçre, 8 haftada yenilgi yüzü görmedi. 5 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan ekip, rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde 2 gole engel olamadı. UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup kapsamında son 3 maçını kazanarak, 2022 Dünya Kupası öncesinde güven tazeledi. 2022 Dünya Kupası G Grubu’nda, Brezilya, Sırbistan ve İsveç ile mücadele edecek olan Kamerun, tarihinde 9. kez bu büyük turnuvaya adını yazdırmayı başardı. Rigobert Song önderliğinde Afrika Elemeleri 2.Tur D Grubu’nu lider tamamlamayı başaran Kamerun, 6 maçtan 5 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Fildişi Sahili dışında hiçbir rakibine geçit vermeyen Kamerun, grubu rahatlıkla geçmeyi başardı. 2. Tur ve 3. Tur mücadelelerinde ise önce Ginesi, ardından Cezayir’e üstünlük kurmayı başardılar. Elemelerde iyi bir performans sergilemeyi başaran Kamerun Afrika takımları arasında etkili olurken, Dünya Kupası serüveni içinse henüz güven vermeyi başaramadı. Bu hafta İsviçre karşısına çıkacak olan Kamerun, Sırbistan ve Brezilya maçları öncesi iddiasını sürdürmek istiyorsa, kazanmak zorunda diyebiliriz. İsviçre son yıllarda yükselen bir performans grafiği ortaya koydu. Kamerun ise zor günler geçirmesine rağmen, 2022 Dünya Kupası’nda yer almayı başardı. İki takımında bu zorlu mücadelede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.94

Bets10 Bahis Oranı: 911.73