2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Tunus Fransa Maç Tahmini 30.11.2022

2022 Dünya Kupası D Grubu son maçında lider Fransa, Tunus karşısında da 3 puan peşinde. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Tunus Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Tunus kazanır 7.20, beraberlik 4.30, Fransa kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış.

Canlı Bahis Extra Oran: Tunus – Fransa maçı başlamadan önce verilen extra oranların yanı sıra, maç devam ederken de birbirinden sürpriz ve bol yüksek oranlar sizleri bekliyor. Örnek olarak Fransa, Tunus karşısında devreye 1-0 geride girdi. İkinci yarıda Fransa’nın maçı kazanması verilen oranın 5-6 katına kadar çıkabileceğini belirtelim. Bu tür fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Tunus’un Golü Yok

Tunus, grupta son sırada yer alıyor. 2022 Dünya Kupası’nda grupta oynadıkları 2 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadılar. Grubun ilk maçında Danimarka ile karşı karşıya gelen Tunus, mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Grubun 2. maçında ise Avustralya karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Tunus, son sıraya kadar geriledi. 2 maçta da skor üretemeyen Tunus’un hücum anlamında zayıf bir takım olduğunu belirtelim. Grubun son maçında ise lider Fransa ile karşılaşacak olan Tunus’u zor bir 90 dakika bekliyor.

Fransa Son 16’ya Kaldı

Fransa, yoluna doludizgin devam ediyor. 2022 Dünya Kupası D Grubunda 2 maça çıkan Didier Deschamps’ın ekibi, bu 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Grubun ilk maçında Avustralya engelini 4-1 ile geçen Fransa, grubun 2. maçında ise Danimarka’yı 2-1 mağlup etti. Kylian Mbappe, 2 maçta attığı 3 golle Fransa’nın en golcü oyuncusu konumunda. 2022 Dünya Kupası’nda son 16 turuna katılmayı garantileyen Fransa’nın grup liderliğini de garantilediğini belirtelim. Grubun son maçında ise Tunus ile karşılaşacak olan Fransa, mücadelenin net favorisi olarak gösteriliyor.

Tunus – Fransa Maç Bilgileri

Tunus – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tunus'un ilk 11’i Belli mi?

Tunus’un muhtemel kadrosu: Aymen Dahmen, Montassar Talbi, Yassine Meriah, Dylan Bronn, Ali Abdi, Youssef Msakni, Issam Laidouni, Ellyes Skhiri, Mohamed Drager, Anis Ben Slimane

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Oliver Giroud

İddaa Tahmini

Fransa, grupta 2’de 2 yapmayı başardı. İlk maçta Avustralya’yı 4-1, 2. Maçta ise Danimarka’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Kylian Mbappe, gösterdiği performans ile Dünya Kupası’nda dikkat çekiyor. Gruptan çıkmayı başaran Fransa, son maçta Tunus karşısında da kazanır ve 9 puana ulaşarak grup aşamasını tamamlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 2.12

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa, rotasyona gittiği maçtan puan çıkartamadı. Tunus’a 1-0 kaybettiler ama bu mağlubiyete rağmen gruptan lider çıktılar.