İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.12.2022

25 Aralık Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Türkiye Süper Lig mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Gaziantep FK – Beşiktaş: MS 2, 1.67 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Gaziantep FK sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig mücadelesi 25 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Gaziantep Kalyon Stadı ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası öncesinde konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 3-3’lük beraberlikle dönen Gaziantep FK, galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Erol Bulut ve öğrencileri, 90 dakika boyunda galibiyete daha yakın taraf olsa da, 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 2 kez öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ekip, Türkiye Süper Lig sahnesinde 10. sıraya kadar geriledi. Sezona harika bir başlangıç yapan Gaziantep FK, ilk 4 haftadan namağlup performansıyla 10 puan toplamayı başarmıştı. Son 9 haftada ise sadece Konyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup edebildiler. Kötü gidişata çare arayan Erol Bulut ve öğrencileri, son 3 haftada 7 gol yerken, savuma zafiyetleri dikkat çekti. Toparlanmak isteyen ev sahibi, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Beşiktaş karşısına çıkıyor. Türkiye Süper Ligi’nde sezona Valerien Ismael önderliğinde merhaba diyen Beşiktaş, genç teknik adamla zor günler geçirdi ve çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Son 2 haftada göreve Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş, Ümraniyespor karşısında 5-2’lik galibiyete imza atarken, Galatasaray derbisinden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah Beyazlılarda derbi mağlubiyeti moralleri bozdu. 13 haftadan 6 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekip, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Ligde 8. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, 2022 Dünya Kupası dönüşünde toparlanmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kapsamında Şanlıurfaspor karşısında 2-0 geriden gelerek 4-2’lik galibiyete uzanan Beşiktaş, rotasyonlu kadrosuyla ilk 45 dakikada etkisiz kalırken, ikinci yarıda yıldızlarının oyuna dahil olmasıyla birlikte, oyuna hakim olmayı başardı ve tur biletini cebine koydu. Wout Weghorst harika geçen 2022 Dünya Kupası’nın ardından, konuk ekibin en önemli gol silahı olmaya devam ediyor. 2022 Dünya Kupası öncesinde zirvenin 7 puan gerisine düşen Beşiktaş, yeni hocasıyla yeniden zirve yarışında var olmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ve son hafta derbi mağlubiyetiyle yıkılan Beşiktaş, aradan galibiyetle dönecek ve 3 haftadır puan kaybeden Gaziantep FK karşısında 3 puana uzanacaktır.

Galatasaray – İstanbulspor: H1, 1.53 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 25 Aralık Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Türkiye Süper Lig mücadelesinde, Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Galatasaray cephesinde bir kez daha sahaya imdat çekici Bafetimbi Gomis çıktı ve Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda galibiyeti getirdi. Sahalara Keçiörengücü karşısında geri dönen Galatasaray, son 20 dakikaya kadar rakip savunmayı geçmekte başarısız olurken, oyuna Kerem ve Gomis’in girmesiyle birlikte aradığı golü buldu. 2022 Dünya Kupası öncesi Başakşehir’i deplasmanda 7-0 mağlup etmeyi başaran ve Türkiye Süper Lig sahnesinde 3’te 3 yapmayı başaran Galatasaray’dan, ara dönüşü eser yoktu diyebiliriz. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıksalar da, yıldızlarla dolu kadronun iyi bir sınav vermediğini söyleyebiliriz. Beşiktaş derbisinden alınan 3 puanın ardından, Başakşehir karşısında harika bir galibiyete imza atan Sarı Kırmızılılar, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Icardi son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekerken, Kerem Aktürkoğlu ise 5 golle takımın en fazla gol atan ismi. İstanbulspor’u sahasında konuk edecek olan Galatasaray, iç sahada 4 maçtır kaybetmiyor. Türkiye Süper Ligi’nin yeni temsilcilerinden İstanbulspor, ilk 13 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alıyor. 17 yıllık aranın ardından Süper Lig sahnesine geri dönen konuk ekip, ilk 13 haftadan sadece 8 puan toplayabildi. Düşme hattında yer alan İstanbulspor, Alanyaspor ve Karagümrükspor deplasmanlarından 3’er puanla dönmeyi başarırken, geri kalan 11 haftadan sadece 2 puan topladı. 3 hafta önce göreve Fatih Tekke’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ederken, son 6 haftadan puan dahi çıkaramadı. 2022 Dünya Kupası’na son derece kötü bir performans grafiğiyle giren İstanbulspor, aradan Fenerbahçe deplasmanında geri dönerken, 3-1’lik mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Fenerbahçe karşısında son derece etkisiz kalan ekip, savunmada çok önemli açıklar verdi. Ara konuk ekipte toparlanmak için yeterli olmazken, İstanbulspor güven vermemeye devam ediyor. Türkiye Süper Lig sahnesinde 2022 Dünya Kupası öncesi en formda takımlar arasında yer alan Galatasaray, İstanbulspor karşısında lige geri dönüyor. Sarı Kırmızılılar, taraftarı önünde düşme hattındaki İstanbulspor’u zorlanmadan mağlup etmeyi başaracak ve zirve takibini kayıpsız sürdürecektir.

Konyaspor – Alanyaspor: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; Türkiye Süper Lig sahnesinde 25 Aralık Pazar günü, Konyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak. Konyaspor, Türkiye Süper Lig sahnesinde ilk 13 haftaya savunmasıyla damga vurdu. İlhan Palut ve öğrencileri, 13 hafta sonunda kalesinde sadece 9 gole izin verirken, ligin en iyi savunma performansıyla, 2022 Dünya Kupası arasına girdi. Geçen sezondan itibaren üst sıraları zorlamaya devam eden Konyaspor, geçen sezonu 3. sırada tamamlarken, yeni sezonda ise 4. sırada yer almayı başardı. Ligin en az maç kaybeden takımlarından birisi olan Konyaspor, 13 haftada sadece 2 kez mağlup olurken, geri kalan 12 haftadan 6 galibiyet, 6 beraberlik çıkardı. Son 4 haftada mağlubiyete yer vermeyen Konyaspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor beraberliklerinin ardından, Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Zirve ile arasında 5 puan fark bulunan ev sahibi, ara dönüşünde zirve takibini sürdürmek istiyor. Türkiye Süper Lig sahnesinde 2022 Dünya Kupası öncesinde Adana Demirspor’u sahasında konuk eden Alanyaspor, ikinci yarının büyük bir bölümünde rakibini 10 kişi yakalamasına rağmen, fırsatları iyi değerlendiremedi. Haftayı 1 puanla kapatan konuk ekip, 9. sıraya geriledi. Ligin orta sıralarına demir atan Alanyaspor, ilk 14 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, kalesinde 24 gole engel olamadı. Teknik adam Francesco Farioli, oyunu geride kurma planını uygulamakta zorlansa da, ısrarından vazgeçmedi. Savunmadan topla çıkmaya çalışan Alanyaspor, zaman zaman önemli hatalara imza atarken, alt sıralardaki rakipleri karşısında ise etkili olmayı başardı. Üst sıralarla puan farkının açılmasını istemeyen Alanyaspor, Dünya Kupası dönüşünde Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Farioli ve öğrencileri, 3. sıradaki rakibini mağlup etmek istiyor. Son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Konyaspor, üst sıralardaki yerini bırakmadı. İlk 13 haftanın en etkili takımları arasında yer alan ev sahibi, iç sahada Alanyaspor engelini kayıpsız geçecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.08

Bets10 Bahis Oranı: 186.0