Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Monaco İddaa Tahmini 28.12.2022

İddaa fikstüründe 28 Aralık Çarşamba akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Auxerre ile Monaco karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

intobet, Auxerre galibiyetine 4.45, beraberliğe 4.00, Monaco galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Auxerre Yeni Hocasıyla Kaybetti

Auxerre cephesinde göreve Christophe Pélissier gelse de, teknik adam değişikliği puan kayıplarına çare olmadı. Uzun bir aranın ardından Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran ev sahibi, 2022 Dünya Kupası’na kadar olan 15 haftalık fikstürden, sadece 13 puan toplayabildi. 3 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Auxerre, 13 puanla kendisini düşme hattının içerisinde buldu. 15 haftalık fikstürde 2. kez teknik adam değiştirmelerine rağmen, kötü gidişat ev sahibi adına devam ediyor. Son 11 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Auxerre, sadece evinde Ajaccio’ya üstünlük kurmayı başardı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan ekip, yeni hocasıyla son 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, PSG deplasmanından ise 5-0’lık mağlubiyetle döndüler.

Monaco’da Hedef 3 Puan

Philippe Clement ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftayı 27 puanla 6. sırada tamamladı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Monaco, ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybederken, son 10 haftada ise sadece 2 kez mağlup oldu. Lille ve Marsilya gibi ezeli rakipleri karşısında mağlup olan konuk ekip, diğer maçlarda ise rakiplerine 3 puan fırsatı tanımadı. Milli ara öncesi Marsilya derbisinden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Monaco, özellikle hücum hattında son haftalarda çok etkili. Embolo ve Ben Yedder ikilisi harika bir performans grafiği ortaya koyarken, Monaco savunmasındaki hataları tam anlamıyla telafi ettiler. Liderle arasında 14 puan fark bulunan Monaco, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Düşme hattındaki Auxerre karşısına çıkacak olan Clement ve öğrencileri, zirve ile puan farkını azaltmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan Monaco, formda golcüleriyle karşılaşmada galibiyetin mutlak favorisi.

Auxerre – Monaco Maç Bilgileri

Auxerre – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre cephesinde Donovan Leon kart cezalısı.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları zorlamaya devam eden Monaco, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Clement önderliğinde iyi bir hücum performansı sergileyen Monaco, Auxerre deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco deplasmandan galibiyetle döndü. Clement ve öğrencileri, maç boyunca yaptığı savunma hatalarını golcüleriyle telafi etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.