Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Rennes Maç Tahmini 29.12.2022

29 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesinde, Reims ile Rennes karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4.

intobet, Reims kazanır seçeneğine 3.25, beraberliğe 3.45, Rennes kazanır seçeneğine ise 2.25 oran belirlemiş durumda Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Reims Vites Yükseltti

Reims, Fransa Ligue 1’de son 7 hafta namağlup bir performans sergiledi. Oscar Garcia önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Reims, göreve William Still’in gelmesiyle birlikte, adım adım üst sıralara tırmanmaya başladı. 4 hafta önce yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından, Auxerre ve Nantes’i iç sahada mağlup etmeyi başaran Reims, Brest ve Montpellier deplasmanlarından ise 1’er puanla döndü. Son 7 haftada bileği bükülmeyen ev sahibi, 17 puanla 11. sıraya kadar yükseldi. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes almayı başaran Reims, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek. 2022 Dünya Kupası dönüşünde seriyi galibiyetle taçlandırmak isteyen Reims’in iç saha avantajına rağmen işi oldukça zor.

Rennes Çok Formda

Rennes, Fransa Ligue 1’de son 11 hafta namağlup bir performans grafiği sergilerken, zirvenin en yakın takipçileri arasına girdi. Bruno Genesio ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden ise 9 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başardı. Liderin 10 puan gerisinde yer alan Rennes, son 7 maçının 6’sını kazandı. Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırsalar da, son haftalarda harika performanslar sergilediler. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Rennes, 2022 Dünya Kupası arasına moralli girdi. Aradan Reims deplasmanında geri dönecek olan Genesio’nun öğrencileri, seriyi sürdürmek istiyor. 15 maçta 31 gole imza atan Rennes, liderin ardından ligin en fazla gol bulan takımı. Martin Terrier 8, Amine Gouiri ise 6 golle, takımın en üretken isimleri oldular. Formda Rennes, deplasmanda galibiyete yakın taraf.

Reims – Rennes Maç Bilgileri

Reims – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Andrew Gravillon’un sakatlığı devam ediyor. Rennes cephesinde Baptiste Santamaria sakat. Majer ve Mandanda ise dinlendirilecek.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Xeka, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Martin Terrier, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftanın en iyi performanslarından birine imza atan Rennes, aynı zamanda son 11 haftada namağlup bir performans sergiledi. Liderin ardından ligin en iyi hücum performansını sergileyen Rennes, Reims deplasmanından 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims iç sahada rakibinin yenilmezlik serisine son verdi. Ev sahibi haftanın en sürpriz galibiyetlerinden birine imza atarken, Rennes karşısında 3 gole imza attı. Rennes cephesinde yenilmezlik serisi sona ererken, zirve yarışında ağır bir darbe aldılar.