LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Real Madrid İddaa Tahmini 30.12.2022

İspanya La Liga’da liderlik hesapları yapan Real Madrid deplasmanda, Valladolid karşısında 3 puan hedefliyor. Mücadele saat 23.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Real Madrid bugün Valladolid karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Valladolid galibiyetine 6.30, beraberlik tercihine 4.65, Real Madrid galibiyetine 1.50 oran veriyor. 

Valladolid Sürpriz Arayacak

Valladolid, bu sezon La Liga’da geride kalan 14 haftada 5 galibiyet aldı. Bu 5 galibiyetin 4’ünü taraftarı önünde elde ettiler. Pacheta’nın öğrencileri, özellikle son dönemde iyi sonuçlar alıyor. Nuevo Jose Zorrilla’da oynadıkları son 4 maçta 10 puan toplamayı başardılar. Bu hafta ise ligin güçlü takımlarından biri olan Real Madrid’i konuk edecekler. Dünya Kupası arasından önceki hafta Athletic Bilbao deplasmanına konuk olan Valladolid, bu karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Valladolid’de Lucas Olaza ve Jawad El Yamiq’in sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid Favori Taraf

Real Madrid, La Liga’da şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Cadiz’i konuk eden Carlo Ancelotti’nin ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta Vallecas’da alınan Rayo Vallecano yenilgisini de unutturmuş oldular. La Liga’da bu sezon sadece 1 kez kaybeden Real Madrid, lider Barcelona’nın 2 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Bu hafta Valladolid deplasmanına konuk olacak Real Madrid, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Mariano Diaz’in sakatlığı bulunuyor.

Valladolid – Real Madrid Maç Bilgileri

Valladolid – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Lucas Olaza ve Jawad El Yamiq’in sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid’de Mariano Diaz’in sakatlığı bulunuyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, lider Barcelona’nın ardından 2. sırada yer alıyor. Ezeli rakibinin 2 puan gerisindeler. Dünya Kupası arasından önceki hafta Cadiz’i konuk eden Real Madrid, rakibini 2-1 mağlup etmişti. Valladolid ise Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. San Mames Barria’da 3-0 kaybettiler. Real Madrid, maçın net favorisi. Valladolid, taraftarı önünde 4 maçtır kaybetmiyor ama Real Madrid, kadro kalitesi ve tecrübesiyle bu deplasmanda 3 puan ile döner.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid zorlandı ama kazanmasını bildi. Valladolid’i deplasmanda 2-0 ile geçtiler.