Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Bournemouth İddaa Tahmini 03.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Günün son maçında Bournemouth deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşıaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 4 kanalından izlenebilecek.

Manchester United bugün Bournemouth karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester United galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 5.90, Bournemouth galibiyetine 10.50 oran veriyor. 

Manchester United 3 Maçtır Kazanıyor

Manchester United’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Manchester United, tek golle 3 puanın sahibi oldu. Markus Rashford’un golüyle kazanan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini elde etti. Newcastle United ve Manchester City’nin puan kaybettiği haftada kazanan Manchester United, ilk 4 umutlarını da arttırmaya devam ediyor. Erik ten Hag’ın ekibi, bu hafta Bournemouth’u konuk edecek ve bu karşılaşmanında net favorisiler. Maç öncesinde Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı sürüyor.

Bournemouth Alt Sıralarda

Bournemouth, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce Chelsea’ye ardından ise Crystal Palace’a 2-0’lık skorlar ile kaybeden Bournemouth’da moraller bozuk. Düşme hattına da yaklaşmaya başlayan Gary O’Neil’ın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de 16 puan toplayabildi. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Özellikle deplasman maçlarında da puan almakta zorlanan Bournemouth’un son 3 deplasman maçını da kaybettiğini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Manchester United’a karşı da puan alma ihtimalleri son derece düşük.

Manchester United – Bournemouth Maç Bilgileri

Manchester United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 4 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Manchester United, geçtiğimiz hafta Wolverhmapton delamanında tek golle kazandı. Markus Rashford’un golüyle 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Manchester United’da moraller yerinde. Bournemouth ise son haftalarda etkisiz. Geçen hafta Vitality’de konuk ettikleri Crystal Palace’a 2-0 mağlup oldular. Premir Lig’de oynadıkları son 7 maçta tam 6 kez kaybettiler. Manchester United’ın rahat kazanması gereken bir maç. Bournemouth karşısında farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

intobet Oranı: H1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, rahat bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk ettikleri Bournemouth’u 3-0 mağlup etmeyi başardılar.