TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Antalyaspor Bahis Tahmini 07.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 3 maçtır kaybeden Antalyaspor deplasmanda, Hatayspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Hatayspor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.58, Antalyaspor galibiyetinin ise 2.56 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor’da Puan Kayıpları

Hatayspor, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor deplasmanına konuk olan Volkan Demirel’in öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrılan Hatayspor’da galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına gerileyen Hatayspor, bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Antalyaspor, Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Haji Wright’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Kırmızı Beyazlılar, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta ise Hatayspor’a konuk olacaklar ve 3 puan alarak kötü gidişatı sonlandırmak istiyorlar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Alassane Ndao’nun sakatlığı devam ediyor.

Hatayspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta tek galibiyet alabildi. Geçen hafta Ümraniyespor deplasmanında 2 puan bıraktılar. Antalyaspor ise evinde konuk ettiği Fenerbahçe’ye 2-1 kaybetti. Üst üste 3. Yenilgilerini aldılar. Son 4 maçtır da kalesini gole kapatamayan bir Antalyaspor var. Gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…