TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Kasımpaşa İddaa Tahmini 07.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de kötü gidişatı sona erdiren Kasımpaşa deplasmanda, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 knalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.58, beraberlik 4.67, Kasımpaşa kazanır ise 5.83 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Yarışa Ortak Olmak İstiyor

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçti. Bir önceki hafta ise Vodafone Park’da Adana Demirspor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Arthur Masuaku’nun frikik golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, zirve takibini de devam ettiriyor. Bu hafta Fenerbahçe ile Galatasaray derbisinin oynanacağını düşünürsek, Beşiktaş’ı yarışa ortak olmak adına kesinlikle kazanması gereken bir maç. Vodafone Park’da oynadığı son 2 maçı da kazanan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında da maçın net favorisi. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat. Valentin Rosier ise kart cezalısı.

Kasımpaşa Moral Buldu

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Alanyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Kasımpaşa, farklı kazanarak moral buldu. Yeni hocası Selçuk İnan yönetiminde de ilk galibiyetini elde eden Kasımpaşa’da moraller yerinde. Düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Kasımpaşa, bu hafta konuk olacağı Beşiktaş deplasmanında da sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat. Valentin Rosier ise kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Necip Uysal, Welinton, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Wout Weghorst, Cenk Tosun

Kasımpaşa'nın İlk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Beşiktaş, hafta içi Süper Lig’de maç oynamadı. 16. Haftayı bay geçtiler. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etmişlerdi. Üst sıra takibini sürdüren Beşiktaş, Vodafone Park’da oynadığı son 2 maçı da kazanmayı başardı. Kasımpaşa ise hafta içi Alanyaspor’u 4-1 ile geçti. Selçuk İnan yönetiminde ilk galibiyetini aldılar. Beşiktaş, taraftarı önünde iyi oynuyor. Bu sezon iç sahada kaybetmediler. Kasımpaşa’yı mağlup ederek haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…