LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Real Madrid İddaa Tahmini 07.01.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün açılış maçı. Lider Real Madrid deplasmanda, Villarreal karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Villarreal ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 3.45, beraberlik 3.70, Real Madrid kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış. 

Villarreal’den 3 Puan

Villarreal, La Liga’da geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. La Ceramica’da konuk ettikleri Valencia’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Villarreal’e galibiyeti getiren goller, Samuel Chukwueze ve Juan Foyth’dan geldi. La Liga’da bir önceki hafta ise Espanyol deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönmüşlerdi. Üst üste 2 maçtır kazanan Villarreal, tekrardan Avrupa umutlarını arttırdı. Bu hafta ise lider Real Madrid ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Giovani Lo Celso’nun sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid Liderliği Kaptı

Real Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Valladolid deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da Barcelona’nın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Real Madrid, liderliğe yükselmeyi başardı. Son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Real Madrid, hafta içi ise Kral Kupası’nda alt lig takımı Cacereno’yu Rodrygo’nun tek golüyle 1-0 mağlup etti ve tur atladı. La Liga’da bu hafta Villarreal’e konuk olacak Real Madrid’de Mariano Diaz’ın sakatlığı sürüyor.

Villarreal – Real Madrid Maç Bilgileri

Villarreal – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 18.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Giovani Lo Celso’nun sakatlığı devam ediyor. Real Madrid’de Mariano Diaz’ın sakatlığı sürüyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçtiğimiz hafta Valladolid deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Bu sonuç ile La Liga’nın yeni lideri oldular. Son 2 maçını da kazanan Real Madrid, tekrardan çıkışa geçti. Villarreal ise geçen hafta Valencia’yı 2-1 mağlup etti. Geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkarttılar. Real Madrid, favori olan taraf. Benzema’nın dönüşüyle Real Madrid’den yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…