Real Madrid Valencia İddaa Tahmini 11.01.2023

İspanya Süper Kupa yarı final maçında Real Madrid, Valencia karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.55, beraberlik 4.45, Valencia kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış. 

Real Madrid Mağlup Oldu

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 2-1 mağlup oldular. Real Madrid’in tek golü ise Karim Benzema’dan geldi. Barcelona’nın kazandığı haftada puan alamayan Real Madrid, bu hafta içi ise İspanya Süper Kupası’nda Valencia ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid bu maçı kazanırsa, Real Betis – Barcelona maçının galibi ile finalde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Real Madrid’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia’da Gidişat Kötü

Valencia’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta Mestalla’da Cadiz’i konuk eden Valencia, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 2 maçta da mağlup olan Gennaro Gattuso’nun öğrencileri, 11. sıraya kadar geriledi. Bu hafta içi ise İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Son haftalarda gösterdiği performans ile vasatı aşamayan Valencia’nın Real Madrid karşısında da işi son derece zor. Maç öncesinde Valencia’da Nico Gonzalez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Real Madrid – Valencia Maç Bilgileri

Real Madrid – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 23.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Nico Gonzalez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Valencia'nın ilk 11'i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu puan alamadı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 2-1 mağlup oldular. Bu sezon ligde 2. Kez mağlubiyet yaşadılar. Valencia ise Mestalla’da puan alamadı. Cadiz’e 1-0 kaybettiler. Son haftalarda pek güven vermiyorlar. Carlo Ancelotti’nin ekibi bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılır ve Süper Kupa’da ilk finalist olur. Real Madrid’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, ilk finalist oldu. Valencia’yı penaltı atışları ile mağlup etmeyi başardılar ve finale çıktılar.