Nottingham Forest Wolverhampton Bahis Tahmini 11.01.2023

İngiltere Lig Kupası çeyrek final heyecanı devam ediyor. Wolverhampton deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.45’de Bets10 sitesinden izleyebilirsiniz.

Nottingham Forest ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.20, Wolverhampton galibiyetinin ise 2.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Nottingham Forest Tur Peşinde

Nottingham Forest, bildiğimiz gibi Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce Southampton deplasmanına konuk olan Nottingham Forest, Taiwo Awoniyi’nin attığı tek golle 1-0 kazanarak sezonun ilk deplasman galibiyetini almıştı. Önemli bir galibiyet alan Steve Cooper’ın öğrencileri, düşme hattının da üzerine yerleşti. Bu hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Wolverhampton ile karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz hafta ise FA Cup’da Blackpool’a konuk olan Nottingham Forest, rakibine 4-1 kaybetmiş ve FA Cup’a veda etmişti.

Wolverhampton Umutlu

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. turunda karşı karşıya geldiği Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. Kaleci Allison’un hatalarını iyi değerlendirdiler ve tur umutlarını tekrar maçına taşıdılar. Premier Lig’de ise kümede kalma mücadelesi veren Wolverhampton, 2 hafta önce Aston Villa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Bu hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek olan Wolverhampton, bir önceki turda Gillingham’ı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale çıkma başarısı göstermişti.

Nottingham Forest – Wolverhampton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Hee Chan Hwang

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. Tur maçında Blackpool’a farklı kaybederken, Wolverhampton ise Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de iki takımda alt sıralarda bulunuyor. Wolverhampton’da moraller biraz daha iyi. Lig Kupası’nda Nottingham Forest karşısında kazanırlar ve yarı finale çıkan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.43

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarla gülen taraf Nottingham Foret oldu. Wolverhamtpn’ı elediler ve yarı finale çıktılar.