Southampton Manchester City İddaa Tahmini 11.01.2023

İngiltere Lig Kupası çeyrek final maçında, Southampton ile Manchester City kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Southampton Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Southampton kazanır 12.00, beraberlik 6.50, Manchester City kazanır ise 1.22 olarak açıklanmış.

Southampton FA Cup’da Turladı

Southampton, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Nottingham Forest’ı konuk eden Southampton, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Southampton, son sırada yer alıyor. Yeni hocası Nathan Jones yönetiminde de çıktıkları 4 Premier Lig maçını kaybettiler. Geçtiğimiz hafta ise FA Cup 3. turunda Crystal Palace’a konuk olan Southampton, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarmış ve turu geçen taraf olmuştu. Bu hafta ise Lig Kupası’nda Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Southampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City Favori Taraf

Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Chelsea ile karşı karşıya geldi. Etihad’da konuk ettikleri rakibini 4-0 mağlup ettiler ve turu geçen taraf oldular. Bu sezon 4 kulvarda da yoluna devam eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, bu hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Southampton’ın konuğu olacak. Bir önceki turda Liverpool’u 3-2 mağlup ederek turu geçmeyi başaran Manchester City, Southampton karşısında da turun net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı devam ediyor.

Southampton – Manchester City Maç Bilgileri

Southampton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, yoluna doludizgin devam ediyor. Geçen hafta Etihad’da FA Cup maçında Chelsea’yi konuk eden Manchester City, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve rahat bir şekilde turu geçti. Southampton ise geçen hafta FA Cup’da Crystal Palace’ı 2-1 mağlup ederek sürpriz yaptı ve turu geçen taraf oldu. Premier Lig’de ise yokları oynuyorlar. Lig Kupası’nda Manchester City’i elemeleri çok zor. Manchester City’den farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, sürpriz yaptı. Manchester City karşısında 2-0 kazanarak yarı finale çıktılar.