Fulham Chelsea İddaa Tahmini 12.01.2023

İngiltere Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Chelsea bu hafta deplasmanda, Fulham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Fulham ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 3.40, beraberlik tercihinin 3.65, Chelsea galibiyetinin ise 2.18 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham 3 Maçtır Kazanıyor

Fulham, Premier Lig’de iyi bir seri yakaladı. King Power’da konuk oldukları Leicester City karşısında da kazanan Marco Silva’nın öğrencileri, üst üste 3. Galibiyetini elde etti. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta Crystal Palace, Southampton ve Leicester City karşısında kazanmayı başaran Fulham, 7. Sırada yer alıyor. Avrupa umutlarını devam ettiriyorlar ve bu hafta Chelsea’yi konuk edecekler. Hafta sonu ise FA Cup’da Hull City’i 2-0 ile geçen Fulham’da moraller yerinde. Chelsea maçı öncesinde Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı.

Chelsea’de Gidişat Kötü

Chelsea, Premier Lig’de galibiyet almakta ciddi şekilde zorlanıyor. 2 hafta önce Stamford Bridge’de Manchester City’i konuk eden Chelsea, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Graham Potter adına da tehlike çanları çalmaya başladı. Bu hafta ise Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacaklar. FA Cup’da geçen hafta Manchester City’e 4-0 kaybeden Chelsea, kupaya erken veda etmişti. Fulham maçı öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Ruben Loftus Cheek, Ben Chilwell, Edouard Mendy, Reece James, Wesley Fofana ve Armando Broja’nın sakatlıkları sürüyor.

Fulham – Chelsea Maç Bilgileri

Fulham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı. Chelsea’de N’Golo Kante, Ruben Loftus Cheek, Ben Chilwell, Edouard Mendy, Reece James, Wesley Fofana ve Armando Broja’nın sakatlıkları sürüyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Neeskens Kebano

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Chelsea’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Manchester City’e 4-0 kaybeden Maviler, FA Cup’a veda etti. Premier Lig’de ise son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve 10. Sıradalar. Fulham ise üst üste galibiyetler ile çıkışa geçti. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kazandılar. Chelsea’nin reaksiyon göstermesi şart ama bu hafta işleri kolay değil. Hem Fulham hem de Chelsea’den gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, galibiyet serisine devam etti. Chelsea’yi 2-1 mağlup ederek, Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini aldılar.