İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.01.2023

11 Ocak Çarşamba akşamı, İtalya Kupası ve Fransa Ligue 1’de sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

PSG – Angers: MS 1 (-2), 1.62 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in lideri PSG ile en alt sıraya demir atan Angers, 18. haftada karşı karşıya gelecek. 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. PSG, Fransa Kupası’nda kazanarak güven tazeledi. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Lens deplasmanına konuk olan PSG, bu maça kadar hem Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koymuştu. Ligdeki en yakın rakibi Lens karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Galtier’in öğrencileri, büyük bir şok yaşadı. Neymar’ın yokluğunda hücum hattı etkisiz kalırken, ev sahibi aynı zamanda ilk kez bu sezon bir maçta 3 gol yedi. Fransa Kupası Son 64 Turu’nda eşleştiği Chateauroux karşısında geçtiğimiz hafta 3-1’lik galibiyete imza atan PSG, eski günlere dönüş sinyallerini verdi. Zirvedeki yerini korumaya devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında ligin en alt sırasındaki Angers’i konuk edecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 hafta sona ererken, en zayıf halka Angers oldu. Konuk ekip ilk 17 haftadan sadece 8 puan toplamayı başardı. 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Angers, geri kalan 13 haftada ise mağlup oldu. Göreve 2 hafta önce Abdelaziz Bouhazama’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 2022 Dünya Kupası dönüşünde önce Ajaccio ardından Lorient’e kaybetti. Üst üste 9 haftadır ligde mağlup olan Angers, toparlanmak adına güven vermekten çok uzaktaydı. Ligin en zayıf halkası olarak lider karşısına çıkacak olan konuk ekip, 17 hafta sonunda kalesinde 37 gole engel olmayı başaramazken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. 9 maçlık hasrete son vermek adına PSG deplasmanında galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta mağlup olmasına rağmen, 17 hafta damga vurmayı başaran PSG, Lens deplasmanında alınan farklı mağlubiyeti, iç sahada Angers’i farklı skorla mağlup ederek unutturacak ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıracaktır.

Strasbourg – Lens: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; İddaa fikstüründe 11 Ocak Çarşamba akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 18. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Strasbourg ile 2. sıradaki Lens karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00. Fransa Ligue 1’de ilk 17 hafta sonunda küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan Strasbourg, çareyi teknik adam değişikliğinde arıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-2’lik Troyes mağlubiyetinin ardından, göreve Mathieu Le Scornet geldi. İlk 17 haftadan sadece 11 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, 1 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyete imza attı. Ligue 1’de tam 7 haftadır maç kazanmayı başaramayan Strasbourg, bu hafta ligin en formda takımlarından Lens’i sahasında konuk edecek. Zor bir sınav verecek olan ev sahibi, bu kötü gidişata dur demek istiyorsa, yeni hocasıyla kazanmak zorunda. Kalesinde 31 gole engel olamayan Strasbourg, savunma performansıyla iyi bir sezon geçirmiyor. Lens, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftanın en formda takımı. Son 7 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, 17 hafta sonunda ise sadece Nord derbisinde Lille’e karşı mağlup olurken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılmayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada lider PSG’yi mağlup etti. 3-1’lik net bir zafere imza atan Lens, rakibine 3 kulvarda birden ilk mağlubiyetini yaşatmayı başardı. Harika galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi başaran konuk ekip, ligin en formda takımı olarak Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Kalesinde sadece 11 gole izin veren Lens, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiliyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde 7 haftadır Lens rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz hafta lideri mağlup ederek, zirveye bir adım daha yaklaşan Lens, bu hafta düşme hattındaki Strasbourg karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

Milan – Torino: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan ile Torino karşı karşıya gelecek. 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Roma derbisine çıkan Milan, büyük bir hataya imza attı. 87. dakikaya kadar ezeli rakibine Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın golleriyle skoru 2-0’a getirmeyi başaran Pioli’nin öğrencileri, bitime 3 dakika kala yediği üst üste 2 golle galibiyeti kaçırdı. Karşılaşmadan 1 puanla ayrılan Milan, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başarırken, zirve takibini 7 puan geride sürdürmeye devam etti. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Milan, derbide yaptığı büyük hataya rağmen, İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımlarından birisi olmayı başardı. 17 maçta sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden yoluna devam etmek isteyen Milan, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda boy gösterecek. İtalya Serie A Ligi’nde son şampiyon Milan’ı ilk 17 haftada mağlup etmeyi başaran 2 takımdan 1’si olmayı başaran Torino, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Ivan Juric’in öğrencileri, 23 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Sampdoria karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, Roma, Salernitana ve Hellas Verona karşısında 1’er puana razı geldiler. Ligde rahat bir konumda yer alan Torino, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Çeyrek finalist olmak için Milan deplasmanına çıkacaklar. İç sahada rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, bu kez deplasman faktörünü aşarak, galibiyet için mücadele edecek. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, bu sezon 17 hafta sonunda sadece 2 kez mağlup oldu. Ligde Torino deplasmanından eli boş dönen Milan, intikamını İtalya Kupası’nda alacak ve rakibini bu kez mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.98

intobet Bahis Oranı: 6.28