İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.01.2023

Fransa Ligue 1’in 18. haftası kapsamında, 11 Ocak Çarşamba akşamı oynanacak mücadeleleri kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Auxerre – Toulouse: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 11 Ocak Çarşamba akşamı 18. hafta heyecanı yaşanırken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Auxerre ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21:00 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Auxerre, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 3. yenilgisini aldı. Ev sahibinde kötü gidişat 4 hafta önce Troyes beraberliğiyle başlarken, son 3 haftada PSG, Monaco ve Nantes karşısında mağlubiyetlerle devam etti. Son 3 hafta kalesinde 9 gole engel olamayan ligin yeni temsilcisi, savunmada son derece kötü sınavlar verdi. 17 hafta sonunda düşme hattından kurtulmayı başaramayan Auxerre, 4 hafta önce göreve Christophe Pellissier’i getirmesine rağmen, kötü gidişata çare bulamadı. Bu hafta ligin bir diğer yeni temsilcisi Toulouse ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. Fransa Ligue 1’in bir diğer yeni temsilcisi Toulouse, ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakırken, 19 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Konuk ekibin düşme hattı ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Ajaccio karşısında Ratao ve Dejaegere’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete imza atan Toulouse, tam 5 hafta sonra Ligue 1’de galip gelmeyi başardı. Üst üste alınan4 mağlubiyetin ardından gelen 3 puan, düşme hattıyla puan farkının açılmasını sağladı. Son 3 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaran Toulouse, son haftalarda hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Konuk ekip bu hafta Auxerre karşısında kazanarka, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Fransa Ligue 1’de alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Auxerre ve Toulouse, bu hafta karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Nice – Montpellier: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; Nice sahasında Montpellier’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında sahne alacak mücadele, 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Nice, son dakika golüyle sahadan mağlup ayrılırken, Fransa Ligue 1’de kötü gidişatını sürdürdü. Rennes karşısında 1-0 geriden gelerek skoru hemen ilk yarıda 1-1’e getirmeyi başaran ev sahibi, bitime saniyeler kala büyük bir savunma hatasıyla mağlup oldu. 2022 Dünya Kupası dönüşü puan kayıplarına devam eden Nice, son 3 haftadan galibiyet çıkaramadı. İlk 17 haftanın ise 12’sinde puan kaybettiler. Sezon başında büyük umutlarla göreve gelen Lucien Favre, üst üste puan kayıplarının ardından eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 11. sıraya kadar gerileyen ve üst sıralardan uzak kalan Nice, bu hafta taraftarı önünde bu kötü gidişata son vermek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, topladığı 17 puanla ligin 14. sırasında yer aldı. Küme düşme hattından sadece 4 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, 6 hafta önce göreve Romain Pitau’yu getirmesine karşın, henüz alt sıralardan kurtulamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Lorient deplasmanında 2-0’lık galibiyete uzanan Montpellier, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Marsilya’ya kaybettiler. 2-1’lik mağlubiyetin ardından küme düşme hattına bir adım daha yakınlaşan konuk ekip, kalesinde 31 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere 27 gol gönderdi. Fransa Ligue 1’de adım adım üst sıralardan uzaklaşan Nice, toparlanmak için kazanmak zorunda. Nice iç saha avantajıyla bu hafta kötü gidişata son verecek ve Montpellier karşısında kazanacaktır.

Nantes – Lyon: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; 11 Ocak Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Lyon karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:00. İki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanan Nantes, Avrupa fikstürünün araya girmesiyle birlikte, Fransa Ligue 1’de yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off biletini cebine koydu. Fransa Ligue 1’de ise son 6 haftada sadece 1 kez mağlup oldular. 2022 Dünya Kupası dönüşü Troyes deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Nantes, geçtiğimiz hafta Auxerre karşısında ise 1-0’lık galibiyete uzandı. Marcus Regis Coco’nun tek golü galibiyeti getirirken, ev sahibi son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Nantes seriyi bu hafta Lyon karşısında sürdürmek istiyor. Lyon, Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Clermont’a iç sahada kaybetti. Mücadele 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, konuk ekip yeni hocası Laurent Blanc önderliğinde 7 haftada 3. yenilgisini alırken, 4 maçta ise puan kaybı yaşadı. Ligde zor günler geçiren Lyon, bir türlü aradığı yükselişi bulamadı. Fransa Ligue 1’de üst üste 6 maçta kaybedilen puanların ardından, teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Lyon, 2022 Dünya Kupası dönüşü Brest karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, kısa sürede yeniden düşüşe geçti. 8. sıraya kadar gerileyen ve 17 haftadan 24 puan toplayabilen Lyon, 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 21 gole izin verdi. Lyon toparlanmak istiyor. Teknik adam değişikliğine rağmen Lyon, Fransa Ligue 1’de etkisiz kaldı. Toparlanmak isteyen konuk ekip, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Lyon, deplasmanda kazanmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.64

intobet Bahis Oranı: 7.07