Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Leicester City Bahis Tahmini 14.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden Leicester City deplasmanda, Nottingham Forest’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Nottingham Forest ile Leicester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.45, Leicester City galibiyetinin ise 2.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Nottingham Forest Düşme Hattından Kurtuldu

Nottingham Forest, Premier Lig’de oynadığı son maçta Southampton deplasmanından 3 puan ile ayrılmıştı. Taiwo Awoniyi’nin attığı golle maçı 1-0 kazanan Steve Cooper’ın ekibi, sezonun ilk deplasman galibiyetini de almış oldu. Bu sezon 4. Kez 3 puan sevinci yaşayan Nottingham Forest, puanını 17’ye yükseltti ve düşme hattının 2 puan üzerine çıktı. Bu hafta ise City Ground’da Leicester City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards, Giuilian Biancone ve Moussa Nakhate sakat olan isimler.

Leicester City 3 Puan Peşinde

Leicester City, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Ligde oynadıkları son maçta Fulham’a 1-0 kaybetmişlerdi. Üstelik King Power’da. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçı da kaybeden Brendan Rodgers’ın öğrencileri, bu sezon Avrupa şansını da iyice zora soktu diyebiliriz. Öncelikli hedefleri Premier Lig’i makul bir sırada bitirebilmek. Leicester City, bu hafta ise City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Jonny Evans, James Justin, James Maddison ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Nottingham Forest – Leicester City Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards, Giuilian Biancone ve Moussa Nakhate sakat olan isimler. Leicester City’de Jonny Evans, James Justin, James Maddison ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, Ayoze Perez, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Kümede kalma savaşı veriyorlar ve dikkat çekici sonuçlar almaya başladılar. Son 2 maçta Chelsea ve Southampton maçlarından 4 puan çıkarttılar. Leicester City ise düşüşte. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler. Brendan Rodgers’ın ekibinin kazanma vakti geldi. City Ground’da Nottingham Forest’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.30

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, iç sahada yine kazandı. Leicester City engelini 2-0 ile geçen Nottingham Forest, kümede kalma umutlarını sürdürdü.