Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Arsenal İddaa Tahmini 15.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün son maçı. Tottenham evinde, lider Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sport 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 3.25, beraberlik 3.70, Arsenal kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış. 

Tottenham 4 Golle Kazandı

Tottenham, Premier Lig’de oynadığı son maçtan farklı bir galibiyet ile ayrılmıştı. 10 gün önce Selhurst Park’da Crystal Palace’ı konuk olan Antonio Conte’nin ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Harry Kane önderliğinde ikinci yarıda sonuca giden Tottenham, Premier Lig’de 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İlk 4 umutlarını devam ettiren Tottenham, bu hafta ise Kuzey Londra derbisinde lider Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Tottenham’ın 3-1 kaybettiğini belirtelim. Maç öncesinde Tottenham’da Richarlison’un sakatlığı devam ediyor.

Arsenal Derbide Galibiyet Peşinde

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. 10 gün önce Emirates’de Newcastle United’ı konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 kez mağlup olan Arsenal’ın tek mağlubiyetini ise Manchester United deplasmanında aldığını belirtelim. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini devam ettiren Arsenal, bu hafta Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham – Arsenal Maç Bilgileri

Tottenham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Richarlison’un sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Gabriel Jesus ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Oliver Skipp, Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önündeler. Premier Lig’de oynadığı son maçta Newcastle United ile golsüz berabere kalan Arsenal, bu sezon sadece 1 kez kaybetti. Tottenham ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Crystal Palace’ı 4 golle geçmişti. Kane önderliğinde önemli bir galibiyet aldılar. Kuzey Londra derbisinde taraf bahsi riskli. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, derbide önemli bir 3 puan aldı. Tottenham deplasmanında 2-0 kazandılar ve Premier Lig’de liderliğini devam ettirdiler.