LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Espanyol İddaa Tahmini 15.01.2023

İspanya La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamayan Espanyol deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.50, beraberlik 3.00, Espanyol kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Getafe İç Sahada Kaybetmiyor

Getafe, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sevilla’ya 2-1 mağlup olmuştu. Borja Mayoral’ın attığı tek gol, puan almalarına yeterli olmadı. La Liga’da oynadığı son 3 iç saha maçında da mağlubiyet yüzü görmeyen Quique Flores’in ekibi, bu hafta ise Alfonso Perez’de Espnyol’u konuk edecek. Düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Getafe, bu hafta konuk edeceği Espanyol karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor.

Espanyol Düşme Hattında

Espanyol’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Girona’yı konuk eden Espanyol, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı ve yine puan kaybetti. Son haftalarda kazanmakta zorlanan Diego Martinez’in öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 7 maçtan da galibiyt çıkartamadı. Geride kalan 16 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Espanyol, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Getafe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Brian Olivan kart cezalısı. Pol Lozano, Keidi Bare ve Adria Pedrosa’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Espanyol Maç Bilgileri

Getafe – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor. Espanyol’da Brian Olivan kart cezalısı. Pol Lozano, Keidi Bare ve Adria Pedrosa’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Espanyol adına işler yolunda gitmiyor. Diego Martinez’in ekibi, La Liga’da oynadığı son 7 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Düşme hattına kadar gerileyen Espanyol, geçtiğimiz hafta Girona ile 2-2 berabere kalmıştı. Getafe ise geçen hafta Sevilla deplasmanından puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 kaybettiler. Espanyol karşısında bu hafta favoriler ve Quique Flores’in ekibi, Alfonso Perez’de oynadığı son 3 maçı da kaybetmedi. Getafe, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, sürpriz yaptı. Getafe deplasmanında 2-1 kazanarak moral buldular.