Fenerbahçe Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 19.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe evinde, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.25, beraberlik 6.50, Çaykur Rizespor kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe Turun Favorisi

Fenerbahçe’de derbi mağlubiyet ile moraller bozulmuştu. Geçtiğimiz hafta sonu ise Gaziantep FK deplasmanında 2-1 kazanan Sarı Lacivertliler, zirve takibini devam ettirdi. Enner Valencia’nın golleriyle 3 puana ulaşan Fenerbahçe, puanını 38 yaptı ve 2. Sıradaki yerini korudu. Bu hafta ise Türkiye Kupası mesaisine çıkacaklar. Son 16 turnda TFF 1. Lig ekibi olan Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, turun net favorisi. Bir önceki turda ise Kadıköy’de İstanbulspor’u 3-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Nazım Sangare ve Joao Pedro’nun sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor’u Elediler

Çaykur Rizespor, bildiğimiz gibi TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta Keçiörengücü deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. TFF 1. Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta içi Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe’ye konuk olacak Çaykur Rizespor’un işi hiç kolay değil. Bülent Korkmaz’ın ekibi, bir önceki turda Adana Demirspor’u deplasmanda 4-3 mağlup etmeyi başaran Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak.

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Nazım Sangare ve Joao Pedro’nun sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, Arda Güler, Joshua King, Michy Batshuayi

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Oğuz Ceylan, Bahadır Öztürk, Emir Han Topçu, Ercan Coşkun, Azubuike Okechukwu, Farouk Miya, Mithat Pala, Yannick Bolasie, Deniz Hümmet, İbrahim Olawoyin

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanınd 2-1 kazandı ve moral buldu. Süper Lig’de zirve takibini devam ettirdiler. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda İstanbulspor’u 3 golle geçmişlerdi. Çaykur Rizespor karşısında da turun net favorisiler. Fenerbahçe’nin taraftarı önünde rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Çaykur Rizespor karşısında en az 2 farklı kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, son dakikalarda kazandı. Enner Valencia’nın golüyle Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettiler.