İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.01.2023

İtalya Kupası Son 16 eşleşmeleri 19 Ocak Perşembe akşamı sahne alacak. Güvendiğimiz 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Juventus – Monza: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; Juventus ile Monza, 19 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’ne 8’de 8 yaparak zirvenin en yakın takipçisi haline gelmeyi başaran Juventus, 8 haftalık fikstüre gol yemeden aldığı galibiyetlerle damga vurdu. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, son haftalarda ise ligin en formda takımları arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye deplasmanda konuk olan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı. Zirvenin yeniden 10 puan gerisine düşen ev sahibi, 3. sıraya geriledi. 2. sıradaki yerini Milan’a kaybeden Juventus, derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden kısa sürede atmak istiyor. İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılacak olan ev sahibi, ligde mağlup olduğu Monza ile kupada karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ligdeki mağlubiyetin intikamını almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde tarihinde ilk kez mücadele eden Monza, sezona iyi bir başlangıç yapamazken, göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Son 4 haftada namağlup bir performans sergileyen konuk ekip, Salernitana ve Cremonese karşısında galip gelmeyi başarırken, Fiorentina ve İnter ile berabere kaldı. Son 4 haftada 9 gol bulmayı başaran Monza, 21 puanla 13. sırada kendisine yer buldu. İtalya Serie A Ligi’nde mağlup etmeyi başaran Monza, çeyrek finalist olarak bir kez daha Juventus karşısına çıkacak. Konuk ekip ligde rakibine iç saha avantajıyla 1-0 galip gelmeyi başardı. Kupa serüvenine Frosinone galibiyetiyle başlayan Monza, galibiyetlerine Udinese karşısında devam etti. Son haftaların formda takımı Monza, Juventus deplasmanında sürpriz galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 8 maçlık yenilmezlik serisini derbi mağlubiyetiyle kaybeden Juventus, Napoli’den aldığı ağır darbenin etkilerini üzerinden atmak istiyor. Juventus bu ağır mağlubiyeti İtalya Kupası’nda telafi edecek ve Monza’yı mağlup edecektir.

Atalanta – Spezia: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; İddaa fikstüründe 19 Ocak Perşembe akşamı yer alan İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde, Atalanta ile Spezia karşı karşıya gelecek. TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya yarım düzineden fazla golle damga vurdu. İç sahada Salernitana’yı konuk eden Atalanta, rakibini 90 dakika boyunca gol yağmuruna tutarken, sahadan 8-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bologna karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından Serie A Ligi’nde yükselen performans grafiğine tam gaz devam etmeyi başaran Atalanta, ligde 3 haftadır maç kaybetmiyor. 18 haftadan 34 puan toplamayı başaran ev sahibi, liderin 13 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor. Son 3 haftada 14 gol bulmayı başaran Atalanta, ilk 15 haftanın aksine 3 haftadır savunma tedbirini elden bırakarak, hücum hattındaki etkisine yöneldi. İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılan ekip, Spezia ile karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Torino deplasmanına konuk olan Spezia, Mbala N’Zola’nın penaltı golüyle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. N’Zola son haftalara golleriyle damga vururken, Spezia son 5 lig maçında namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekip son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyete imza attı. Düşme hattıyla puan farkını 9’a çıkarmayı başaran Luca Gotti’nin öğrencileri, ligde uzun bir süre sonra rahat bir nefes aldı. İtalya Kupası kapsamında ise Como ve Brescia karşısında aldığı galibiyetlerle Son 16 Turu’na yükselmeyi başaran konuk ekip, Atalanta karşısında çeyrek final bileti arayacak. Rakibiyle 3 hafta önce iç sahada 2-2 berabere kalan Spezia, 2-0’lık üstünlüğünü son 13 dakikada korumayı başaramamış ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İki takımda son haftalarda yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde iyi performanslarıyla dikkat çeken Atalanta ve Spezia, bu hafta kupa mücadelesi verecek. Ligde karşılıklı gollere imza atan iki takım, bir kez daha rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Lazio – Bologna: MS 1, 1.65 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; TRT Spor ekranlarından 19 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde Lazio ile Bologna karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’dne ilk 18 haftayı 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başarırken, kendisine 5. sırada yer buldu. Ev sahibi, 2022 Dünya Kupası dönüşü üst üste 3 maçta puan kayıpları yaşarken, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında kötü gidişata son vermeyi başardı. Sassuolo deplasmanında Mattia Zaccagni ve Felipe Anderson’un golleriyle 2-0’lık galibiyete imza atan Lazio, hem savunmadaki hem de hücum hattındaki etkisiyle güven tazeledi. Bologna ile İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında karşı karşıya gelen Sarri ve öğrencileri, rakibine iç sahada 2-1’lik üstünlük kurmayı başardı. Ev sahibi bu hafta galibiyetlerine devam ederek, kupada çeyrek final biletini cebine koymak istiyor. Lazio cephesinde Immobile’nin takıma dönmesiyle birlikte, ligde eski gücüne kavuşurken, yıldız isim bir kez daha sakatlandı. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Udinese deplasmanına konuk olan Bologna, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, 2 hafta sonra gelen 3 puan, konuk ekipte moralleri yerine getirdi. 2 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte ligde puanını 22’ye çıkarmayı başarırken, düşme hattından uzak kalmaya devam etti. 18 haftada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Bologna, 11. sıraya kadar yükseldi. Ligin orta sıralarında yer alan konuk ekip, İtalya Kupası kapsamında ise Cosenza Calcio ve Cagliari karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Ligin ilk haftasında Lazio’ya deplasmanda kaybeden Thiago Motta’nın öğrencileri, Çeyrek Finalist olarak galibiyet peşinde olacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Lazio, 3 haftalık puan kayıplarının ardından galip gelmeyi başardı. Lazio yükselişini İtalya Kupası’nda sürdürecek ve ligde mağlup ettiği Bologna karşısında bir kez daha kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

intobet Bahis Oranı: 5.55