LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Cadiz Bahis Tahmini 21.01.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Düşme hattında yer alan Sevilla ile Cadiz kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilrsiniz.

Sevilla ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Sevilla galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 3.70, Cadiz galibiyetinin ise 4.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sevilla Galibiyet Peşinde 

Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Girona deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Sevilla, düşme hattına geriledi. Ligin son sırasında yer alan ve Elche’nin ardından en az puan toplayan takımı olan Sevilla, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Cadiz’i konuk edecek olan Jorge Sampaoli’nin ekibi, rakibinin sadece 1 puan gersinde. Maç öncesinde Sevilla’da Thomas Delaney, Papu Gomez, Jesus Corona ve Marcao sakat. Marcos Acuna ise kart cezalısı. 

Cadiz Sürpriz Arayacak 

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Elche karşısında kazanmayı başaramadılar. Öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrılan Cadiz, Elche ile 1-1 berabere kalmıştı. La Liga’da geride kalan 17 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Sergio Gonzalez’in öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise bir diğer düşme hattında yer alan Sevilla ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de Fede San Emeterio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Jon Ander Garrido ve Jose Mari ise sakat. 

Sevilla – Cadiz Maç Bilgileri

Sevilla – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Thomas Delaney, Papu Gomez, Jesus Corona ve Marcao sakat. Marcos Acuna ise kart cezalısı. Cadiz’de Fede San Emeterio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Jon Ander Garrido ve Jose Mari ise sakat. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Cadiz'inilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

La Liga’da iki takımda düşme hattında yer alıyor. Sevilla, bir türlü istediği sonuçları alamıyor ve geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybettiler. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Cadiz ise son sıradaki Elche karşısında 2 puan bıraktı ve iç sahada rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Sevilla, maçın favorisi. Jorge Sampaoli’nine ekibinden artık iyi bir oyun ve 3 puan bekliyorum. Cadiz’i mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, zorlandı ama kazamayı başardı. 90, dakikada Rakitic’in penaltısıyla maçı 1-0 kazandılar.