LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Real Madrid İddaa Tahmini 22.01.2023

İspanya La Liga’da haftanın en önemli maçı. Real Madrid deplasmanda, Athletic Bilbao’ya karşı 3 puan arayacak. Zorlu karşılaşma saat 23.00’de başlayaca ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ile Real Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Athletic Bilbao galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.45, Real Madrid galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Athletic Bilbao Derbiyi Kaybetti 

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olan Athletic Blbao, rakibine 3-1 mağlup oldu. Alexander Sörloth’a hiçbir önlem alamadılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, 8. sıraya kadar geriledi. Avrupa potasının da şimdilik dışında kaldılar. Bu hafta La Ceramica’da Real Madrid’i konuk edecek Athletic Bilbao’da Inigo Martinez sakat. Yeray Alvarez’in ise sakatlığı devam ediyor. 

Real Madrid’de Hedef 3 Puan 

Real Madrid, geçtiğimiz hafta içi Kral Kupası’nda Villarreal’in konuğı oldu. La Ceramica’da rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardılar ve turu geçtiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise İspanya Süper Kupası’nda finalde Barcelona’ya 3-1 kaybeden Real Madrid, şampiyonluğu ezeli rakibinie kaptırmıştı. Bu hafta ise La Liga’da Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecekler. Liderlik hesapları yapan Real Madrid’in puan kaybı yaşamaması gereken bir maç diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Lucas Vazquez, Daniel Carvajal ve David Alaba sakat olan isimler.

Athletic Bilbao – Real Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Inigo Martinez sakat. Yeray Alvarez’in ise sakatlığı devam ediyor. Real Madrid’de Lucas Vazquez, Daniel Carvajal ve David Alaba sakat olan isimler.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde Barcelona ile karşılaştı ve rakibine 3-1 kaybetti. La Liga’da ise oynadıkları son maçta Villarreal’e 2-1 kaybetmişlerdi. Lider Barcelona’nın 3 puan gerisindeler. Athletic Bilbao ise La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 3-1 kaybettiler ve moraller bozuk. Real Madrid, maçın favorisi. Son haftalarda oyun anlamında pek güven vermiyorlar ama şampiyonluk yolunda bu karşılaşmada hata yapmayacaklardır. Real Madrid’den 3 puan bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, hata yapmadı. Benzema ve Kroos’un golleriyle 2-0 kazanan Real Madrid, zirve takibini devam ettirdi.