LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Getafe İddaa Tahmini 22.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe depkasmanda, lider Barcelona’ya karşı sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Barcelona Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.20, beraberlik 6.70, Getafe kazanır ise 17.50 olarak açıklanmış.

Barcelona Liderliğini Sürdürüyor 

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İspanya Süper Kupası finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecen Barcelona, rakibini 3-1 mağlup etti ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaştı. La Liga’da yaşadıkları El Clasico mağlubiyetini de bir nevi telafi etmiş oldular. En yakın takipçisi Real Madrid’in 3 puan önünde liderliğini sürdüren Barcelona, bu hafta Camp Nou’da Getafe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Barcelona’da Ferran Torres’ihn kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Getafe Alt Sıralarda

Getafe, geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Espanyol ile karşı karşıya geldi. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Getafe, sürpriz bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Quique Setien’in öğrencileri, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta ise La Liga’da lideri Barcelona’ya Camp Nou’da konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarii’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Barcelona – Getafe Maç Bilgileri

Barcelona – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ferran Torres’ihn kart cezalısı olduğunu belirtelim. Getafe’de Mauro Arambarii’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtleim.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Getafe, La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Geçen hafta iç sahada Espanyol’u konuk eden Getafe, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ligde oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Barcelona ise liderliğini sürdürüyor. Geçen hafta Süper Kupa’da Real Betis ve Real Madrid’i mağlup ederek şampiyon oldular. Bu hafta La Liga’da karşı karşıya gelecekleri Getafe karşısında da kolay bir galibiyet almaları bekleniyor. Barcelona’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. Getafe karşısında haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, liderliğini devam ettirdi. Pedri’nin attığı golle Getafe’yi 1-0 mağlup ettiler.