LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Almeria İddaa Tahmini 23.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 1.62, beraberlik 4.15, Almeria kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Valencia Galibiyet Peşinde

Valencia, La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da maç oynamayan Yarasalar, İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Madrid’e penaltılar elenmişti. Ligde oynadıkları son maçta Mestalla’da konuk ettikleri Cadiz’e 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından puan çıkartamayan Gennaro Gattuso’nun öğrencileri, son 8 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Mestalla’da konuk edecekleri Almeria karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Nico Gonzalez ve Samu Castillejo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Almeria Alt Sıralarda

Almeria, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Atletico Madrid’i konuk eden Rubi’nin ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayan Almeria’nın bu sezon La Liga’da oynadığı hiçbir deplasman maçından galibiyet çıkartamadığını belirtelim. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Almeria’nın işi yine zor olacak.

Valencia – Almeria Maç Bilgileri

Valencia – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Nico Gonzalez ve Samu Castillejo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

Almeria'nın ilk 11'i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Valencia, La Liga’da oynadığı son 2 maçını da kaybetti. Ligde oynadıkları son maçta Mestalla’da Cadiz’e 1-0 kaybetmişlerdi. Son dönemde iyi sonuçlar alamayan bir Valencia var. Almeria ise La Liga’da son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Her iki takımda La Liga’da düşme hattına yaklaştı. Valencia, maçın favorisi. Cavani önderliğinde bu hafta kazanırlar ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, Mestalla’da yine puan kaybetti. Taraftarı önünde konuk ettikleri Almeria ile 2-2 berabere kaldılar.