Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Mönchengladbach Maç Tahmini 25.01.2023

WWK Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. 25 Ocak Çarşamba akşamı 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Augsburg galibiyetine 2.98, kazanır seçeneğine 3.56, Mönchengladbach kazanır seçeneğine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Augsburg Güven Vermedi

Augsburg cephesinde galibiyet hasreti 8 haftaya yükseldi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Dortmund deplasmanına konuk olan Enrico Maassn’ın öğrencileri, sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Son 8 haftadan 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alan ev sahibi, küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. Düşme hattından averaj farkıyla kurtulan Augsburg, iç sahada ise 4 maçtır kazanamıyor. 8 iç saha maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Augsburg, Bundesliga’nın en kötü deplasman performansına sahip. 8 haftalık galibiyet hasretiyle Gladbach karşısına çıkacak olan ev sahibi, güven vermekten çok uzakta.

Mönchengladbach Aradan Mağlubiyetle Döndü

Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da ilk 16 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakırken Daniel Farke yönetiminde 8. sırada yer aldı. Üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, sezona iyi bir başlangıç yapamazken, son haftalarda ise istikrardan uzak kaldı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Gladbachi milli ara öncesi Dortmund karşısında 4-2’lik galibiyete imza atarken, milli ara dönüşünde ise Bayer Leverkusen’e iç sahada kaybetti. Karşılaşma 3-2’lik mağlubiyetle sona ererken, konuk ekipte savunma zafiyetleri devam etti. Üst sıra yarışından kopmak istemeyen Mönchengladbach, bu hafta tehlike hattındaki Augsburg karşısında galibiyet arayacak.

Augsburg – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Augsburg – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Irvin Cardona, Ruben Vargas, Iago Borduchi ve Andre Hahn’ın sakatlıkları devam ediyor. Mönchengladbach takımında ise Lars Stindl kart cezalısı.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Elvis Rexhbecaj, Drena Beljo, Ermedin Demirovic.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Nathan NGoumou, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

İstikrarnda uzak bir performans ortaya koymasına rağmen, rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koyan Mönchengladbach, Augsburg deplasmanından 3 puanla dönerek, üst sıra iddiasını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach deplasmanında kötü gidişatını sürdürdü. Ev sahibi Augsburg ise Mergim Berisha’nın golüyle kazanırken, kötü gidişata son vermeyi başardı.