Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Borussia Dortmund İddaa Tahmini 25.01.2023

25 Ocak Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30.

Bets10, Mainz 05 galibiyetine 2.89, beraberliğe 3.71, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.49, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.05 oran veriyor.

Mainz 05 Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk olan Mainz 05, Play Out hattındaki rakibine diş geçirmeyi başaramadı. 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakalayan ev sahibi, 2022 Dünya kupası dönüşünde galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Mainz 05, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Son 2 haftada Frankfurt ve Stuttgart karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, 20 puanla 12. sıraya kadar geriledi. 16 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Bo Svensson’un öğrencileri, son haftalarda oldukça etkisiz kaldı. Dortmund karşısında 3 puan arayacak olan ev sahibinin son haftalardaki formsuzluğuyla işi oldukça zor.

Borussia Dortmund Moral Depoladı

2022 Dünya Kupası öncesi Almanya Bundesliga’da üst üste 2 mağlubiyete imza atan Borussia Dortmund, 3 haftalık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçmişti. Kötü gidişata Edin Terzic ile milli arada çözüm bulan Dortmund, geçtiğimiz hafta sahasında Augsburg’u 4-3’lük skorla mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip son haftalardaki en iyi hücum performanslarından birine imza atarken, savunmada ise önemli hatalar dikkat çekti. Gol sorunun çözmeyi başaran Dortmund, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, zirve adına önemli bir adım attı. 16 hafta sonunda puanını 28’e çıkaran Dortmund, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Aradan iyi bir geri dönüş yapan Sarı Siyahlılar, bu hafta 5 maçtır kazanamayan Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak.

Mainz 05 – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Mainz 05 – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz takımında Suliman Mustapha, Delano Burgzorg ve Jonathan Burkardt’ın sakatlıkları devam ediyor. Dominik Kohr ise kart cezalısı. Dortmund cephesinde ise Jude Bellingham kart cezalısı. Mateu Morey ve Thomas Meunier’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Marcus Ingvartsen.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Youssoufa Moukoko, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Zor günler geçiren Mainz 05 ile yükselişteki Dortmund karşı karşıya geliyor. İki takımında galibiyete ihtiyacı var. Mainz 05 ve Dortmund’un mücadelede skor üretmeyi başaracağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund deplasmanda Julian Ryerson ve Giovanni Reyna’nın golleriyle kazandı. Ev sahibi ise Mainz’da ise Lee Jae Sung’un golü mağlubiyete engel olamadı. Kazananları tebrik ederiz.