LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Galatasaray İddaa Tahmini 28.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanan Galatasaray bu hafta deplasmanda, Giresunspor karşısında da 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Giresunspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Giresunspor galibiyetinin 5.78, beraberlik tercihinin 4.40, Galatasaray galibiyetinin ise 1.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Giresunspor’dan Sürpriz Beraberlik

Giresunspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 10 kişi kaldıkları maçtan 1 puan ile ayrılan Karadeniz ekibi, Galatasaray maçı öncesinde moral buldu. Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan Giresunspor, bu hafta lider Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Alexis Perez ve Robert Mejia’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Galatasaray Evinde Kazandı 

Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Antalyaspor karşısında da kazanmayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Sarı Kırmızılılar, haftayı 3 puan ile geçti. Üst üste 9. galibiyetini alarak Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Okan Buruk’un öğrencileri, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 4 puanlık farkı koruyor. Bu hafta Giresunspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Giresunspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Giresunspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Alexis Perez ve Robert Mejia’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick Van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaraya’da moralle yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Antalyapsor’u 2-1 mağlup eden Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de galibiyet serisini 9 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde liderliğini devam ettirdiler. Giresunspor ise geçen hafta Adana Demirspor deplamanından puan ile döndü. 10 kişi kaldıkları maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Galatasaray, maçın favorisi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kaybetmişlerdi ama bu kez kazanmalarını bekliyorum. Icardi önderliğinde Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Giresun’da farka gitti. Sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılan Galatasaray, üst süte 10. galibiyetini aldı ve liderliğini devam ettirdi.