Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Nantes Maç Tahmini 29.01.2023

29 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Nantes karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Clermont galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.35, Nantes galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Clermont 3 Haftadır Kazanıyor

Fransa Ligue 1’de üst üste 6 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçen Clermont, 2022 Dünya Kupası arasını fırsata çevirdi ve 3 haftalık galibiyet serisiyle yeniden yükselişe geçti. Pascal Gastien ve öğrencileri, Lyon, Rennes ve Angers karşısında galip gelmeyi başarırken, puanını 28’e yükseltti ve sezonun ilk yarısını 8. sırada noktaladı. 19 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet alan Clermont, zaman zaman düşüşe geçmesine rağmen, üst sıraları bırakmıyor. Rakip fileleri 24 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 27 gole engel olamadı. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip çıkmayı başaran Clermont, galibiyetlerine Nantes karşısında devam etmek istiyor.

Nantes 5 Maçtır Kaybetmiyor

Nantes son haftalarda harika savunma performansıyla dikkat çekti. Fransa Ligue 1’de 5 maçtır bileği bükülmeyen Nantes, son 4 hafta kalesinde gole dahi geçit vermedi. Bu süreçte 3 beraberlik, 2 galibiyete imza atan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, Avrupa fikstürünün araya girmesiyle birlikte, Fransa Ligue 1’de yükselişe geçti. Sezonun ilk yarısını 13. sırada kapatan konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkardı. Uzun bir süre sonra ligde rahat bir nefes almayı başaran Nantes, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Clermont’a deplasmanda konuk olacak. Düşme hattıyla puan farkını açmaya devam etmek isteyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta konuk odluğu Montpellier deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. Nantes son haftalarda savunma performansına güveniyor.

Clermont – Nantes Maç Bilgileri

Clermont – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Jeremie Bela, Maxime Gonalons ve Johan Gastien’in sakatlıkları devam ediyor. Ouparine Djoco ise kart cezalısı. Nantes cephesinde bu hafta Nicolas Pallois ve Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maximiliano Caufriez, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Dennis Appiah, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır kazanan Clermont ile 5 maçtır kaybetmeyen Nantes karşı karşıya gelecek. İki takımda seriyi sürdürmek istiyor. Zorlu mücadelede tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda sahadan kazanan çıkmadı. Clermont ve Nantes mücadele boyunca gol yollarında etkili olmayı başaramazken, mücadelede puanlar bölüşüldü.