İnter Atalanta İddaa Tahmini 31.01.2023

İnter ile Atalanta, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 31 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 23.00’te sahne alacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, İnter galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.75, Atalanta galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

İnter Galibiyetlerine Geri Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren İnter, geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı. Empoli karşısında alınan 1-0’lık iç saha mağlubiyetini unutturmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, zirve ile puan farkını 13’te tutmayı başardı. Ev sahibi, İtalya Süper Kupa finaline 3-0’lık Milan galibiyetiyle damga vurmayı başarırken, lige yorgun dönmüş ve 10 kişiyle Empoli’ye kaybetmişti. 5 maç sonra gelen mağlubiyetle birlikte zirveyle puan farkının açılmasına engel olamayan İnter, Cremonese deplasmanında kazanarak, tekrar eski günlerine geri dönmeyi başardı. 20 haftadan 40 puan toplamayı başaran ev sahibi, İtalya Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde Atalanta karşısına çıkacak.

Atalanta 5 Maçtır Kaybetmiyor

Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçti. Son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. İlk 15 hafta iyi savunma performansıyla dikkat çeken Atalanta, geçen sezonun aksine önceliği kalesini gole kapatmaya vermişti. Son 5 haftada ise tekrar Gasperini önderliğinde tanıdığımız Atalanta olmaya başladılar. Son 5 haftada tam 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, hücum hattındaki etkisiyle üst sıraları bırakmadı. 20 haftadan 38 puan toplamayı başaran Atalanta, 4. sırada kendisine yer buldu. İtalya Kupası’nda ise Spezia engelini 5-2’lik galibiyetle geçmeyi başardılar.

İnter – Atalanta Maç Bilgileri

İnter – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Samir Handanovic ve Marcelo Brozovic’in sakatlıkları devam ediyor. Atalanta cephesinde Davide Zappacosta ve Jose Palomino’nun sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Kupası’nda adım adım finale doğru gidilirken, Çeyrek Final eşleşmesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan İnter ile Atalanta’nın karşı karşıya geleceği dev maçta, ilk 45 dakikadan üstünlük çıkabilen bir tarafın olmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.02

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter ve Atalanta, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermedi. İki takımda maça iyi başlarken, ikinci yarıda İnter adına Matteo Darmian sahneye çıktı ve tur biletini takımına getirdi. Kazananları tebrik ederiz.