Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Lecce Maç Tahmini 04.02.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese evinde Lecce‘yi konuk edecek.

Rexbet, Cremonese galibiyetine 2.72, beraberliğe 3.10, Lecce galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Cremonese Dipten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftayı geride bıraktı. 20 haftalık fikstürde en zayıf performans grafiğini ortaya koyan taraf ise Cremonese oldu. Ligin yeni temsilcisi tüm lig maçlarında puan kaybı yaşarken, en alt sıraya demir attı. Ligde kalma şansını fazlasıyla zora sokan ev sahibi, düşme hattının hemen üzerinde yer alan Spezia ile puan farkını 10’a kadar çıkmasına engel olamadı. Göreve Davide Ballardini’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla 2 maçtan 1 puan çıkarabildi. Bologna deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ekip, geçtiğimiz hafta sahasında ise İnter’e kaybetti. Lig karnesiyle sınıfta kalan Cremonese, İtalya Kupası’nda ise büyük bir sürprize imza attı. Önce Napoli ardından Roma’yı elemeyi başaran ev sahibi, Serie A Ligi’nde ilk galibiyetini arıyor.

Lecce Toparlanmak İstiyor

Lecce devre arası transfer döneminde Youssef Maleh, Tommaso Cassandro, Simone Romagnoli ve Pietro Ceccaroni takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Konuk ekip Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan takımlar arasında yer alıyor. Son 4 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, 20 haftalık fikstürün ise 16’sında puan kaybı yaşadı. Spezia ve Milan beraberliklerinin ardından, son 2 haftada önce Hellas Verona ardından Salernitana karşısında mağlup oldular. Yakın rakipleri karşısında kritik puan kayıpları yaşayan Lecce, yeni transferleriyle kötü gidişata son vermek istiyor. Düşme hattından 7 puan uzakllıkta yer alan Marco Baroni ve öğrencilerinin galibiyete ihtiyacı var.

Cremonese – Lecce Maç Bilgileri

Cremonese – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de Luka Lochoshvili’nin sakatlığı devam ediyor. Lecce cephesinde Marin Pongracic ve Kastriot Dermaku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Samuel Umtiti, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Cremonese ve Lecce galibiyet adına güven vermedi. İki formsuz takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce sahadan 3 puanla ayrıldı. Cremonese engelini Gabriel Strefezza ve Federico Baschirotto’nun golleriyle geçmeyi başaran Lecce, ligin en zayıf halkası Cremonese karşısında hataya yer vermedi.