Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Toulouse İddaa Tahmini 04.02.2023

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile yeni temsilcisi Toulouse, 22. haftada karşı karşıya gelecek. 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.40, Toulouse galibiyetine ise 9.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

PSG Puan Farkını Açtı

PSG, Fransa Ligue 1’de rahat bir nefes aldı. 2022 Dünya Kupası dönüşü 4 haftanın 3’ünde puan kaybeden PSG, geçtiğimiz hafta Montpellier karşısında 3-1’lik galibiyete imza atarken, en yakın rakibiyle yeniden puan farkını 5’e çıkardı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Rennes mağlubiyeti ve Reims beraberliklerinin ardından yeninden yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, Messi son haftalara harika performansıyla damga vururkn, Mbappe son maçta sakatlandı. Hücum hattında önemli bir yıldızından yoksun kalacak olan PSG, bu hafta evinde Toulouse’u konuk edecek. Galtier ve öğrencileri sezonun ilk yarısında Toulouse engelini deplasmanda 3-0’lık net galibiyetle geçmeyi başarmıştı. PSG bir kez daha kazanarak, rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.

Toulouse Formunun Zirvesinde

Toulouse seriyi Troyes karşısında rahat bir galibiyetle sürdürdü. Philippe Montanier’in öğrencileri, son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başarırken, düşme hattıyla puan farkını açtı ve ligde rahat bir nefes aldı. Geçtiğimiz hafta sonu Strasbourg deplasmanında kazanan konuk ekip, hafta içi mesaisinde ise Troyes engelini 4-1’lik galibiyetle geçti. Son 5 haftada 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ligin yeni temsilcisi, formunun zirvesinde. Lider PSG’ye deplasmanda konuk olacak olan Toulouse, devre arasında kadrosuna Saïd Hamulic, Vincent Sierro, Gabriel Suazo ve Warren Kamanzi’yi kattı. Toulouse cephesinde zorlu deplasman öncesi moraller yerinde.

PSG – Toulouse Maç Bilgileri

PSG – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Presnel Kimpembe, Nordi Mukiele, Neymar, Ramos ve Mbappe’nin sakatlıkları devam ediyor. Toulouse cephesinde Rhys Healey’in sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Lionel Messi, Vitor Ferreira.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, geçtiğimiz hafta aldığı rahat galibiyetle güven tazeledi. Yıldızlar topluluğu galibiyetlerine Toulouse karşısında devam edecek ve bir kez daha Toulouse engelini zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG iç sahada galip gelmeyi başarırken, Toulouse engelini geçmekte zorlandı. Tek farklı galibiyetle haftayı noktalayan PSG, attığı 2 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü.