Sandhausen Freiburg Bahis Tahmini 07.02.2023

Almanya DFB Kupası Son 16 eşleşmesinde, Sandhausen ile Freiburg karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleye, Hardtwald Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Sandhausen galibiyetine 6.31, beraberliğe 4.27, Freiburg galibiyetine ise 1.54 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Sandhausen Sürpriz Peşinde

Almanya 2. Bundesliga’da geçtiğimiz hafta sahasında lider Darmstadt 98’i konuk eden Sandhausen, son 4 haftada 3. yenilgisini 4-0’lık skorla aldı. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Alois Schwartz’ın öğrencileri, 19 hafta sonunda 19 puanla yoluna devam ediyor. Düşme hattından sadece averaj farkıyla kurtulabilen Sandhausen, Almanya DFB Kupası’nda ise sürpriz sonuçlarla Son 16 biletini cebine koymayı başardı. SW Rehden ve Karlsruher engellerini geçmeyi başaran ev sahibi, bu hafta Bundesliga temsilcisi Freiburg karşısında çeyrek final bileti arayacak. Ligde aldığı ağır mağlubiyeti unutturmak isteyen Sandhausen, son haftalardaki savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı.

Freiburg Hezimeti Unutturmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, Almanya DFB Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koydu. 2022 Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’da Wolfsburg ve Dortmund hezimetleri yaşarken, zirvenin 6 puan gerisine düştü. Wolfsburg deplasmanında 6-0, Dortmund deplasmanında ise 5-1’lik hezimetler yaşayan konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda kazanarak, toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da 19. hafta sona erdiğinde, 5 kez mağlup olan Christian Streich’in öğrencileri, Avrupa Ligi ve DFB Kupası’nda ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Milli ara dönüşünde beklenmedik puan kayıpları yaşansa da, Freiburg 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Sandhausen – Freiburg Maç Bilgileri

Sandhausen – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saat ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hardtwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sandhausen’in 11’i Belli mi?

Sandhausen’in muhtemel kadrosu: Patrick Drewes, Aleksandr Zhirov, Dario Dumic, David Kinsombi, Framberger, Mehlem, Christian Kinsombi, Erik Zenga, Kerim Çalhanoğlu, Bachmann, Esswein.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk mücadelesi veren Freiburg, 2. Bundesliga temsilcisi Sandhausen karşısında hataya izin vermeyecek ve Son 16 mücadelesinden galip çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.54

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg deplasmanda kazanarak, Almanya DFB Kupası’nda yoluna devam etti. 2 golle kazanan ve kalesini gole kapatan Freiburg, Sandhausen engelini zorlanmadan geçti. Kazananları tebrik ederiz.