Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Juventus İddaa Tahmini 07.02.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 21. haftası kapsamında, Salernitana ile Juventus, 7 Şubat Salı akşamı karşıya karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Salernitana galibiyetine 5.80, beraberliğe 4.15, Juventus galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Salernitana Evine 3 Puanla Döndü

Davide Nicola ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftalık galibiyet hasretine, Lecce deplasmanında son verdi. Salernitana geçtiğimiz hafta Boulaye Dia ve Tonny Vilhena’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanmayı başarırken, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı. Haftalar sonra Serie A Ligi’nde rahat bir nefes almayı başaran Salernitana, 20 hafta sonunda 5. galibiyetini aldı. Devre arası transfer döneminde Troost-Ekong, Domen Crnigoj, Guillermo Ochoa ve Hans Nicolussi Caviglia takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibinde, tecrübeli file bekçisi Ochoa geçtiğimiz haftaya yaptığı kurtarışlarla damga vurdu. Kötü gidişata sezonun ikinci yarısında son vermeyi başaran Salernitana, bu hafta Juventus karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısı deplasmanda rakibinden 1 puan almayı 2-2’lik beraberlikle başarmıştı.

Juventus 3 Haftadır Kazanamıyor

Juventus hem saha dışında hem de saha içinde zor günlerden geçiyor. İtalya Futbol Federasyonu tarafından verilen 15 puan silme cezasıyla birlikte şampiyonluk hayallerine veda eden JUVE, 8 haftalık galibiyet serisinin ardından, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. 8 maçlık galibiyet serisiyle liderin en yakın takipçisi haline gelen Allegri ve öğrencileri, puan silme cezasının ardından toparlanamadı. Son 3 haftada Napoli ve Monza’ya kaybeden konuk ekip, Atalanta karşısında ise iç saha avantajına rağmen 3-3’lük beraberliğe razı geldi. Son 3 haftada tam 10 gol yiyen Juventus, 23 puanla 13. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla puan farkı 10’a inerken, konuk ekibin kısa sürede toparlanması gerekiyor.

Salernitana – Juventus Maç Bilgileri

Salernitana – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kaybı yaşayan Juventus, aynı zamanda 15 puan silme cezasıyla, ligin alt sıralarına demir attı. Juventus bu zorlu süreçten 3 puanla çıkmayı başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren Juventus teselliyi Salernitana deplasmanında buldu. Konuk ekip 3 golle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı ve deplasmanda zorlanmadan kazandı.