LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Atletico Madrid İddaa Tahmini 12.02.2023

İspanya La Liga’da ilk 4 hedefini devam ettirmek isteyen Atletico Madrid deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Celta Vigo ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 3.45, beraberlik tercihine 3.25, Atletico Madrid galibiyetine ise 2.25 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo 2 Maçtır Kazanıyor

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olan Celta Vigo, karşılaşmadan 4-3’lük galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Bir önceki hafta ise Balaidos’da Athletic Bilbao’yu tek golle mağlup ettiler. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Carlos Carvahal’ın ekibi, bu hafta Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Celta Vigo’da Agustin Marchesin sakat. Unai Nunez ise kart cezalısı.

Atletico Madrid’de Hedef 3 Puan

Atletico Madrid, geçtiğimzi hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Getafe karşısında kazanamadı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid’in galibiyet serisi ise sona erdi ama yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttılar. Son 4 maçta 8 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefini devam ettiriyor. Bu hafta ise Celta Vigo deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Celta Vigo – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Celta Vigo – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Agustin Marchesin sakat. Unai Nunez ise kart cezalısı.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Celta Vigo’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Celta Vigo, rakibini 4-3 mağlup ederek sürpriz yapmıştı. Bir önceki hafta ise Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçtiler. Celta Vigo’nun aynı zamanda bu sezon iç sahada oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başardığını belirtelim. Atletico Madrid ise geçen hafta puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Getafe ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda pek güven vermiyorlar. Bu sebeple gollere yönelmekte fayda var. Hem Celta Vigo hem de Atletico Madrid skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, zorlu bir deplasmanda 3 puanı kaptı. Balaidos’da Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler.